kardeş oyun içinden bana mesaj atsana şifreyi takım adı AKŞEHİR FC menajer adı hüsnü zengin
şifre verildi
kardeş oyun içinden bana mesaj atsana şifreyi takım adı AKŞEHİR FC menajer adı hüsnü zengin
şifre verildi
şifre verildi
eyvallah kardeşm
Arkadaşlar bu konuya başvuru yapıp hak kazanan arkadaşlar turnuvalara giriş yapmiyacaksaniz en azından söyleyin
Arkadaşlar bu konuya başvuru yapıp hak kazanan arkadaşlar turnuvalara giriş yapmiyacaksaniz en azından söyleyin
kardeş dolmazsa nolucak turnuva ?
kardeş dolmazsa nolucak turnuva ?
Başvuranlar girmezse yerlerine başvurmayıp girmek isteyenleri alacağız, bir şekilde de dolduracağız
bu turnuvaya katılmak isteyen varsa şifre vereyim kendisine katılsın 1 katılımcı eksik durumda yoksa turnuva iptal olacak
bu turnuvaya katılmak isteyen varsa şifre vereyim kendisine katılsın 1 katılımcı eksik durumda yoksa turnuva iptal olacak
ben basvurmadim ama katilabilirim daha 50 dakika kalmis iptal olcak ![]()
ben basvurmadim ama katilabilirim daha 50 dakika kalmis iptal olcak
Keşke daha önce yazsaydın ya ben de akif de olmadığımız için şifreyi veremedik iptal oldu.
Gerçekten üzücü durum o kadar uğraştık ettik ama yeterli.giren olmadi kaç kişiye de şifre verdik kimse girmedi
tamam ya yeniden kurarsiniz
basvuranlarin hakkini yemek istemedim
saglik olsun ![]()
tamam ya yeniden kurarsiniz
basvuranlarin hakkini yemek istemedim
saglik olsun
Tekrar kurmayı planliyoruz
Tekrar kurmayı planliyoruz
tamam kolay gelsin ![]()
Turnuva tekrardan kuruldu. Katılmak isteyenler yazabilir. Önceki turnuvaya katılanlar önceliklidir
Evet arkadaşlar turnuva tekrar kuruldu benden şifreleri alabilirsiniz
Turnuva tekrardan kuruldu. Katılmak isteyenler yazabilir. Önceki turnuvaya katılanlar önceliklidir
hayirli olsun
insallah bu sefer dolar ![]()
Evet arkadaşlar turnuva tekrar kuruldu benden şifreleri alabilirsiniz
israfil ben KadiköyFC turnuvaya katılabilirim üyelik açabildim sonunda ☺️☺️
Tekrar kuralım da ona göre bakıp katılan olmazsa seni dahil ederiz
Bugün bir turnuvaya katıldım sonra tekrar bakarız ben takip ederim burayı sağolasın
Tekrar kuralım da ona göre bakıp katılan olmazsa seni dahil ederiz
katilan olmaza bende bosum
ama önce para lazim olanlari alin siz ![]()