Stadyum
-
-
Enerer schrieb:
Merhaba.Hepinizin bildiği gibi oyunda stadyum süresi çok uzun.Ben şimdi stadyum yükselttim 1100 gün sürede bitecek.Gerçekte bile bu kadar uzun sürmüyor.Oyun kapandığında bir kaç kişi stadyumu yükseltti.Bu sürenin indirilmesi mümkün mü?
blocklarini tek tek yapmani tavsiye ederim. -
-
-
-
Enerer schrieb:
Yanlışlık yapıp hepsini birden verdim.140 mln verdim geri alamam.Ama bu süre çok yüksek bi süre.3 yıl kim beklicek ki.
Şuan senin stad kapasitesi kaç -
-
-
-
-
-
-
Enerer schrieb:
Merhaba.Hepinizin bildiği gibi oyunda stadyum süresi çok uzun.Ben şimdi stadyum yükselttim 1100 gün sürede bitecek.Gerçekte bile bu kadar uzun sürmüyor.Oyun kapandığında bir kaç kişi stadyumu yükseltti.Bu sürenin indirilmesi mümkün mü?
1100 gün oyuna göre 1100 hafta. 21 YILDA yapılıyor senin stadyum sdkgksdksdk
BU SÜRELER MUTLAKA DÜŞÜRÜLMELİDİR.
BİR STADYUM 7 SENEDE Yani OYUNA göre 49 oyun yılında bitiriyor. Gerçekle kıyaslandığında durum abes.KOCAELİSPOR KULÜBÜ KONGRE ÜYESİ
Kocaelispor
Kocaelispor 1966 Stadyumu
Onurluyuz Gururluyuz KOCAELİSPORLUYUZ!
-
Şevket schrieb:
Komple yaptığı için belki tazminatı yüksek olabilir. Murat abi
Sanırım geçen gün sayısına göre oluyordu.Foruma bir süre girmemem kötü olmuş.Ama yinede 3 sene beklemekten daha karlı olur sanırım. -
-
BahriYavuz schrieb:
Stadyum inşaat halinde.
Stadyum inşaatı bitiş süresi
417 Gün(ler)
Bu da benimki Oyuna göre 417 hafta. 1 yılı biraz aşkın süre oyuna göre ise 8 yıl sdkgksdgks -
BerkayGuler_ schrieb:
BahriYavuz schrieb:
Stadyum inşaat halinde.
Stadyum inşaatı bitiş süresi
417 Gün(ler)
Bu da benimki Oyuna göre 417 hafta. 1 yılı biraz aşkın süre oyuna göre ise 8 yıl sdkgksdgks
kesinlikle biz stadyumu oyuna göre 49 yılda yapıyoruz. Yapana kadar zaten stadyumun yıkılması lazım temeli çürür o stadın. Yok mu inşaat mühendisi burda.
makine mühendisliği son sınıftayım mukavemet hesaplarını çökertir bu mantık sdkgksdkgsKOCAELİSPOR KULÜBÜ KONGRE ÜYESİ
Kocaelispor
-
-
Eserbekler schrieb:
Fazla olduğu tartışılmaz ama kredi kazanmak için böyle yapmaları gerekiyor düşüreceklerini sanmam
Tamam da 16 bin krediyi verecek birisi var mı tek seferde?KOCAELİSPOR KULÜBÜ KONGRE ÜYESİ
Kocaelispor
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-