Lig ile Sıkıntı
-
-
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmazTakım Adı: ►GSFB SPOR◄
Eski Nick: mehfat23
Futbolcup'ın en çok abonesine sahip gazetemizi takip edin.
-
Akif wrote:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz -
BerkayGuler_ wrote:
Akif wrote:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz
Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0Takım Adı: ►GSFB SPOR◄
Eski Nick: mehfat23
Futbolcup'ın en çok abonesine sahip gazetemizi takip edin.
-
Akif wrote:
BerkayGuler_ wrote:
Akif wrote:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz
Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0 -
-
Kızıltan wrote:
Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret -
BerkayGuler_ wrote:
Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti
Bende o ligdeyim ligde fikstürde maç yok ne zaman düzelir acaba adminler gördü mü hiç ses seda yok. -
Yavuzkls wrote:
Kızıltan wrote:
Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde. -
deluxhe wrote:
Yavuzkls wrote:
Kızıltan wrote:
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.
Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar varumarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda
-
Yavuzkls wrote:
deluxhe wrote:
Yavuzkls wrote:
Kızıltan wrote:
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.
Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar varumarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda
Oyuncu yokluğundan atama olmasa anlarımda oyun bugda kaldı düzeltmeleri gerekir sonuçta ligden çıktım üst ligde olmam gerekir. -
-
-
deluxhe wrote:
Baktım gördüm. Bence 1 ay bekleyeceksin yeni kurulan lig de bitecek öyle kalacaksınız. Bizimde öyle olmuştu -
BerkayGuler_ wrote:
bu hata ile ilgilenicez. -
Umut1996 wrote:
BerkayGuler_ wrote:
bu hata ile ilgilenicez. -
Spor Toto 3.Lig İstanbul 2 de aynı sorun var toplam 19 takım var. 5 tanesi 26 maç oynamış haldeydi lig başlarken. aynı sorun Spor Toto 3.Lig İstanbul 1 de olmuş. orda da 5 takım 26 maç oynamış şekilde . büyük ihtimal lig bitene kadar o ligde kalacaklar ve hiç maç yapmadan bekleyecekler. .
Spor Toto 3.Lig yani eski adıyla 2.lig b kategorisinde ciddi bir sorun var yönetimin bunu bir an önce çözmesi lazım aksi durumda Spor Toto 3.Lig de diğer gruplarda da aynı sorun yaşanacak -
susurlukspor2 wrote:
Spor Toto 3.Lig İstanbul 2 de aynı sorun var toplam 19 takım var. 5 tanesi 26 maç oynamış haldeydi lig başlarken. aynı sorun Spor Toto 3.Lig İstanbul 1 de olmuş. orda da 5 takım 26 maç oynamış şekilde . büyük ihtimal lig bitene kadar o ligde kalacaklar ve hiç maç yapmadan bekleyecekler. .
Spor Toto 3.Lig yani eski adıyla 2.lig b kategorisinde ciddi bir sorun var yönetimin bunu bir an önce çözmesi lazım aksi durumda Spor Toto 3.Lig de diğer gruplarda da aynı sorun yaşanacak
menejer adin ne ? -
-
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0
-