Bu konu hakkında bilgi bekliyorum. Sizlerede sonuna kadar hak veriyorum
Lig ile Sıkıntı
-
-
Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar
-
3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar
En yakın 12.13 gün sonra bitiyor lig. Yanı en az 13 gün daha kurulmaz bence yeni lig. -
En yakın 12.13 gün sonra bitiyor lig. Yanı en az 13 gün daha kurulmaz bence yeni lig.En azından sorunu çözsünler . Atanmayı beklemek sıkıntı değil

-
Valla ben 10 günlük antremani verdim. Gün de 1.2 defa bakar çıkarım.
-
3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar
sorun sadece oda değil asistanlarıda kursa yollayamıyoruz 9 seviyede kaldılar oyuncular daha yavaş gelişiyor mecburen. -
sorun sadece oda değil asistanlarıda kursa yollayamıyoruz 9 seviyede kaldılar oyuncular daha yavaş gelişiyor mecburen.benim genç antrenörüm 10 fakat diğeri 9 da kaldı dediğin gibi kötü oldu

-
Benimde 9 da kaldılar 2. Nesil gençler gelince yine tam anlamı ile gelişemeyecekler.
-
Çözüm bulabilecekler mi bilmiyorum ama yapamamaları durumunda ligden 6 kişi mi çıkacak yoksa sadece 3 kişi mi eğer 3 kişi olursa muhtemelen ben çıkamam bu durumda daha fazla bu oyunu oynayacağımı zannetmiyorum umarım çözerler.Bu gidişle zaten 35 gün zarar ettik üstüne aynı ligi tekrarlayacak olmak bana koyar açıkçası.
-
Çözüm bulabilecekler mi bilmiyorum ama yapamamaları durumunda ligden 6 kişi mi çıkacak yoksa sadece 3 kişi mi eğer 3 kişi olursa muhtemelen ben çıkamam bu durumda daha fazla bu oyunu oynayacağımı zannetmiyorum umarım çözerler.Bu gidişle zaten 35 gün zarar ettik üstüne aynı ligi tekrarlayacak olmak bana koyar açıkçası.
Ne yazıl ki şu hatalar yüzünden oyunu bırakıoyr olmasak

-
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz

dostum bu ne olacak böyle 2 ay oldu oyundan soguttu herkezi
-
Ne yazıl ki şu hatalar yüzünden oyunu bırakıoyr olmasak

Bir kaç gün içinde açıklama yapılmazsa bende bırakıcam büyük ihtimalle böyle gitmez sürekli bir yerlerde hata çıkıyor çözüm yok.
-
dostum bu ne olacak böyle 2 ay oldu oyundan soguttu herkezi
Bilmiyorum ki dostum yöneticiler ilgilenecektir en kısa zamanda -
Son bir kaç gün daha ses cikmazsa tüm parami stad yapımına verip girmeyecegim bende
-
arkadaslar bizde almanlardan bilgi bekliyoruz..
oyun 3.ayda acildi hatalar olmazi gayet normal, sabrederseniz oyun daha iyi yerlere gelcek ama siz billirsiniz, biz hic kimseyi oynasin diye sorlamiyoruz, bizde sizi anliyoruz ama beklemekden baska cagremiz yok.
hata bi düzelsin gerisine bakariz. -
arkadaslar bizde almanlardan bilgi bekliyoruz..
oyun 3.ayda acildi hatalar olmazi gayet normal, sabrederseniz oyun daha iyi yerlere gelcek ama siz billirsiniz, biz hic kimseyi oynasin diye sorlamiyoruz, bizde sizi anliyoruz ama beklemekden baska cagremiz yok.
hata bi düzelsin gerisine bakariz.Zararımızı karşılarsınız artık

-
Onlar karşilamaz ise ben karşilıcam söz
-
Onlar karşilamaz ise ben karşilıcam söz
Süper:)
-
Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen
-
Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen
Teşekkür ederiz Adem abi

-