Oyunun logo ayarlarında sıkıntımı var acaba logo kendi kendine değişti ilk yaptığım logo olmamıştı sonrasında yeni logo yaptım o kabul edildi ve bir süre sonra eski logo kabul edildi bu sefer hepsi aynı olsun diye hepsine aynı logoyu ekledim şuan menajer , takım logosu , kulüp logosu hepsi ayrı telden çalıyor yardımcı olurmusunuz
Oyunun logo ayarlarında sıkıntımı var acaba logo kendi kendine değişti ilk yaptığım logo olmamıştı sonrasında yeni logo yaptım o kabul edildi ve bir süre sonra eski logo kabul edildi bu sefer hepsi aynı olsun diye hepsine aynı logoyu ekledim şuan menajer , takım logosu , kulüp logosu hepsi ayrı telden çalıyor yardımcı olurmusunuz
İlk önce kopyalamada bir sorun olmadığını söyleyebilirim.Paranız yada krediniz yeterli olmayabilir oyuncu için.Onun haricinde oyuncu hemen alınabiliyor.
Logo konusunda da tarayıcınızın geçmişini silerek bakmanızı tavsiye ederim.Tarayıcı geçmişi dolu olduğunda yeni logo görünmeyip hala eski logo varmış gibi görünebiliyor.Aynı sorunu genel olarak hepimiz yaşadık.Önceden temizlemeyip tekrar yüklediyseniz karışıklık olmuş olabilir.