Beyler turnuvada finale kadar atilan her gole 5 kredi veriyolar simdi finallerde illaki mac penaltilara gider atilan penaltilara kredi verirlermi
Dunya kupasi kredi
-
-
Beyler turnuvada finale kadar atilan her gole 5 kredi veriyolar simdi finallerde illaki mac penaltilara gider atilan penaltilara kredi verirlermi
Ben 90dk.nın sonucuna göre kredilerin verildiğini düşünüyorum.Sanırım uzatma ve penaltıları dahil etmezler.Ederlerse iyi olur tabiki.Ama bu kadar verdikleri içinde teşekkür etmeliyiz bence.

-
Penaltılar da dahil olmalı
-
Böylede iyi bence krediler için teşekkürler ☺️
-
Tabi boylede iyi ama penaltilar genelde bol gollu gecer ondan dedim iyi kredi gelir yani
-
90 arti uzatma gecerli . Penaltilar degil
-
2014 deki Almanya nin brezilya performansını her maçta bekliyoruz

-
dünkü ilgilterede Fena degildi
-
dünkü ilgilterede Fena degildi
İngiltere - Belçika bize 2 günde 70 kredi sağladı Allah bereket versin nice bol gollü maçlara diyelim

-
Bugünün son maçlarıda gollü geçer büyük ihtimalle
-
İnşallah verirler
-
verilmiyormuş 90 dkk geçerliymiş sadece
-
verilmiyormuş 90 dkk geçerliymiş sadece
uzatmalar ?
-
90 arti uzatma gecerli . Penaltilar degil
Yine teşekkür ediyorum oyun sahiplerine ve sizlere güzel krediler kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz turnuva boyunca -
Yine teşekkür ediyorum oyun sahiplerine ve sizlere güzel krediler kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz turnuva boyuncaKatılıyorum kardeşim.Bu yapılan Futbolcup tarihinde yapılmamış derecede kapsamlı bir kredi dağıtımı oldu.Şimdi tek yapılması gereken acilen hataların giderilip,reklama yoğunlaşmak olmalı bence.
-
Ben de katılıyorum teşekkür ediyoruz oyun sahiplerine skor tahmin yarışmasında oyun içi para ödülü ve dünya kupasında gol başına 5 kredi çok iyi oldu herkes mutlu

-
Kredi almak için nereye tahminde bulunacağız?
-
DUNYA KUPASI SKOR TAHMIN YARISMASI
Bu konu tahmin yarışması ama kredi icin tahmin yapmana gerek yok -
DUNYA KUPASI SKOR TAHMIN YARISMASI
Bu konu tahmin yarışması ama kredi icin tahmin yapmana gerek yokEser'in dediği gibi Dünya Kupasında atılan her gol için 5 kredi herkesin hesabına 1-2 gün içerisinde yatıyor.Ayrıca bir şey yapmaya gerek yok.