5 6 genc oyuncumla sozesme imzaladim sozlesmenin gecerli oldugu tarihte 1 2 haftadir gecti ama ortalikta genc oyuncu yok çözün şu sorunu
Genç oyuncu sorunu
-
-
Tam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi
-
Bana da sadece 2 tane geldi 1.5 ayda
-
Tam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi
mevcut genclerimle sozlesme imzaladim ama 2 haftadir yeni genc oyuncular gelmiyor
-
Hocam eskidende oluyordu o bekleyin bazilarina aylardir gelmiyor zaman herseyin caresi oyunda tek bug yasamayan benim 1 kere yasadim oda faydaliydi 36 oyuncum olmustu
-
Benim de öyle. Ayda 1 genç gelirse nasıl seçici davranıcaz? Neden düzenli gelmiyor? Çoğu kişiye oyunun eğlenceli gelen kısmı genç oyuncu yetiştirmekken bu gelişigüzel tavırdan dönülmeli artık.
-
Bugün ikinci en iyi oyunculardan geldi dd 60 16 yaş sol ayak artık premium verip bunu en az bir 400 yakın çıkartmak lazım saygılar futbolcup
-
Bana gelen gençler hep kötü geleni kovuyorum
-
Kaçlık geliyor kovma satarsin
-
Bana gelen gençler hep kötü geleni kovuyorum
Aynı durumdayım
-
Gerçeği sistem böyle bazen koyuyorsun genç oyuncu geç geliyor en azından yetişip satmak daha mantikli
-
Yine sistem durdu ya genç gelmiyor bari yüksek gelse
-
şansına. ne zaman geleceği belli olmaz sabredeceksin. ben diğer ülkelerdede oynuyorum. bazı ülkelerde bu durum bendede oluyor gelmiyor 20 gün bekliyorum nerdeyse sonra bir gelmeye başlıyor arka arkaya

-
Bir iki tane boşluk verip iyi genç gelmesini bekleyeceksin öbür oyuncular yetişsin
-
Ramazan ayiniz mübarek olsun
Genç oyuncular gelsin aetik premium alıp gençleri iyi yetistirelim -
Artık genç oyuncu gelsin biraz iyi gelsin beklememiz ragmen
-
Bana 65 or geldi hem 18 yaş hem de yarın yaş alıyorlar
şaka gibi -
Güç iyi yaş yaş iyi güç
-
Bana 65 or geldi hem 18 yaş hem de yarın yaş alıyorlar
şaka gibiHahaha
bana 2 gundur geliyor ama 18 yas