Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Gücleri güncelleme mevsimi gelmis güncelleyelim madem

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Süper Lig

aykutselcuk - - Turnuvalar

Beitrag

Selam hocam, öncelikle organizasyonun düşüncesi, kurulumu, harcanan emek ve tüm sponsorlarla beraber bu konuya olan katkınız için şahsım adına bu işin parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bir diğer turnuvada bende taşın altına elimi koymak istiyorum, inşallah beraber yaparız bu sefer. Ve umarım bu süre zarfında oyuna yeni üyeler dahil olmuş olur ki, bu işin bir anlamı olsun, sürekli aynı kişilerin kazanmasınında bir anlamı olmaz çünkü Simdilik bu turnuvaya bende basvurmak istiyorum. Me…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Kendime yetiştireceğim için çok mühim değil. Premium 25 30 güç etkisi var. 9 level ile yetişen iyi çıkacak en avantajlı akt ligde olanlar süperlig 1.5 ay sürüyor 2 eğitime yollama“ Doğru ama alt ligde olanların pek çoğu bizim gibi 8lvl asistanla başlayamadı. İllaki bir kaç istisna vardır şuan 10 lvl olan ama çok çok azdır bu kişilerin sayısı. Hayırlısı artık bakalım ne olacak Gençler çıkınca görmüs olacağız artık az kaldı

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von usta61: „19 20 gün daha var gençliği bitişine ilk gelen genç oyuncum. 8 ve 9 level karması olduğu için cılız. 10 level olsa 365 olurdu. Tahminim 310 320 ancak olabilir.300 ü bulur rahat.“ Preli antreman vermediysen normal hocam:)“ Premium vermeye değmez oyuncular. Asistan 10 olmadıkça para verip oyuncu cılız çıkartmaya değmez.“ Normalde evet ama bu gençler değerdi hocam, bu ilk çıkan gençler uzun süre oyunu domine edecek jenerasyon cünkü. Yani…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „19 20 gün daha var gençliği bitişine ilk gelen genç oyuncum. 8 ve 9 level karması olduğu için cılız. 10 level olsa 365 olurdu. Tahminim 310 320 ancak olabilir.300 ü bulur rahat.“ Preli antreman vermediysen normal hocam:)

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Güncelleyeyimde çok assagılara düsmesin :)“Güncelle tabii.Arada gençlerin durumunuda yaz.Merakta bırakma bizi. :)“Merak etme hocam, güncelleyeceğim bol bol Senin DI nasıl gidiyor? 300'ü görmüstür artık o yoksa 295'de mi kaldı :D“Tam 300 şu anda DI.onunla idaaya girdik.ben 350 yi göremezsin diyorum.O yok mutlaka göreceğim diyor.bakalım hangimiz kazanacağız.gerçi o kazansa da yine kazanan ben olcağım. :D“ 350…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Kafama takılan eskiden kl hariç 300luk bir genc 10 ile 30m arasında değişiyordu (mevki ve çıkış yaşına göre) şimdi fiyatları nasıl olacak :D“ Bende kestiremiyorum ama illaki bir orta yol bulmamız gerekecek, belki belli bir süre kimse oyuncu almaz ve pazar düşebilir

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Yavaş yavaş şu 255 di'ya da gözüm kaymaya başladı Allah sahibine bağışlasın :D“ Tek sıkıntısı 20 yasında cıkıyor genclikten, ama yinede ilk gelen gencler arasında en iyilerden biri olacak diye bekliyorum

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Güncelleyeyimde çok assagılara düsmesin :)“ Güncelle tabii.Arada gençlerin durumunuda yaz.Merakta bırakma bizi. :)“ Merak etme hocam, güncelleyeceğim bol bol Senin DI nasıl gidiyor? 300'ü görmüstür artık o yoksa 295'de mi kaldı

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Güncelleyeyimde çok assagılara düsmesin

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aynen anlaşmışlardır Hayırlı olsun“ Eyvallah dostum cok tesekkur ettım:) Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ercanmzl: „Bilmiyorum üstad artık ben en son onu gördüm inşallah bize uymamıştır:)“Yok o paraya vermez.En az 200-300 arası almıştır o oyuncuya. :)“Aynen arkadaslar, üstadın dedigi üzere 220mio üzerinde anlastık arkadasla. Biraz o biraz ben orta yolu bulduk:) Oyuncuyu çektim pazardan.“Tekrardan hayırlı olsun.Orta yolu bulmuşsun…

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von ercanmzl: „Bilmiyorum üstad artık ben en son onu gördüm inşallah bize uymamıştır:)“ Yok o paraya vermez.En az 200-300 arası almıştır o oyuncuya. :)“ Aynen arkadaslar, üstadın dedigi üzere 220mio üzerinde anlastık arkadasla. Biraz o biraz ben orta yolu bulduk:) Oyuncuyu çektim pazardan.

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Takım ismi nedir oyundan yazayım kesin çıkıyorum ben“ Olur dostum. Takım adı: Under Stars Above Y'ALL istersen menajer adından aratabilirsin, oda aykutselcuk

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Bu iyi bende 10 gün e üst lige çıkıyorum satilmazsa talibim.“ Kesin cıkıyor musun dostum? Eğer kesin cıkıyorsan, fiyat konusunda anlasırsak senin icin ayırabilirim oyuncuyu direk.

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Görebilsem alırdım muhtemelen 2.lig b deyim“ Ligim yeni bitti. Gelecek sezon düseceğim muhtemelen, satılmamıs olursa haberlesiriz yine

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Oyuncuyu pazara koydum

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hayırlısı olsun inşallah tatmin edecek bir teklif gelir :)“ Umarım dostum cok tesekkür ettim tekrar iyi temennin icin Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „500 FO 26 Satılık arkadaslar. Takım Adı: Under Stars Above Y'ALL Lig: Süper Lig Tekliflerinize açığım“ Hayırlı satışlar üstadım.Çok güzel oyuncu.Umarım hak ettiği değeri bulur. :)“ İnşallah hocam bakalım, biliyorsun para lazım, bu yaz sıcak gececek

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

makarasındayım dostum, satacagım tabiikide

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Aynen güzel fikirmis konuyu kilitlesek mi ne yapsak

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK