Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 450.
-
Zitat von Eserbekler: „Dediğin gibi bununla ilgili düşünceler var ancak öncelik hataları düzeltmek onlar yapıldıktan sonra buna da adim atacaktirlar“ arkadas herseyi aciklamic ayrica almanya da bu uygulama var orda günceleme olacak onunla beraber gelirmi bilmiyorum suan ama biraz zaman alicaktir eger gelirse
-
Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Umut-Melissa2012: „ayrica mesela ben 5 yil girmem takimim kapanir sonra biri benim ismimi alir herkez geri döndü sanarsa nolcak ? ve bana cok güvenen kisiler ona da güvenip kandirilirsa ?“ Oyun hesabı açılmış ama bir daha hiç girilmemiş hesaplar kapatılsın o zaman. Kimse kimseyi kandırmaz bence ;)“ evet bizim kalbimiz temiz ollabilir öyle düsünebilliriz ama öyle kisiler daha var tabiki bu forumda yoktur
-
Bedava kredi
BeitragZitat von Tersinli: „bende hata var diye sohbette yazdım nerenin dünya kupası bu nasıl kazanılıyor ben katılmadım ama“katilmana gerek yok gercek hayataki dünya kupasi maclardaki her gole 5 kredi veriliyor yani daha cok kredi gelicek:)
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
BeitragZitat von Akif: „Turnuva tekrardan kuruldu. Katılmak isteyenler yazabilir. Önceki turnuvaya katılanlar önceliklidir“hayirli olsun insallah bu sefer dolar
-
Zitat von Akif: „Zitat von alpersahin: „anladim o zaman bayagi bir kredi gider 100 gunde 400 kredi civari“ 225 kredi gider yaklaşık“ her 4 günde 15 kredi yani 100 gün genc oyuncu 100:4=25 kere vermen lzim.. 25 kere 15 kredi = 375 kredi ama bu ayni anda 7 genc gelistirirsen diyer oyuncular isin daha az gider günkü otomatik 15 kredili antrenman verince tüm oyuncularin aliyor bu özel antrenmani..
-
Bedava kredi
BeitragZitat von Ozdil44: „Beleş ozmn.Oh guzelmis habire gol atsinlar oh oh“ 35 kredi daha gelicek simdilik
-
Transfer
BeitragZitat von shigella: „Anladım çok teşekkürler“ anlasildigina göre konu kilit
-
Transfer
BeitragZitat von shigella: „Ligin başlamasına daha 3 gün var ama yaptığım transfer bi sonraki transfer dönemi tarihinde geliyo bi nedeni var mi ?“ suan devre arasindasin son 2 mac oynanmadan devre arasinda transfer yapman gerekir..
-
Zitat von kallinssazz: „Reklam isini bizde biliyoruz diyorsunuzda ama yaptığınızda bir sey yok. Oyunun reklamini yapmış olsaydiniz şimdiye kadar bir sürü yeni kişi oyuna girerdi ve böyle bir sıkıntı olmazdı.“ oyunda hatalar var ilk önce sizlere güzel oyun sunmak istiyoruz hatasiz bir oyun.. sabirla bekleyin hersey ollucaktir.
-
Kredi Satın Aldım
BeitragZitat von pc_doktoru: „yaptım şevketim ama bir halt olmadı. ben artık bu oyuna para dökmem ya. :evil:“ ticket attinizmi oyunda destek bölümünden ? merak etmeyin kimsenin parasi kredisi kalmaz, ya krediniz gelir ya paraniz iade edilir..
-
Elit Menajerler Klanı
Beitraghayirli bayramlar
-
Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Yeterli menejer sizinle ayni ligde ollunca lige atanacaksiniz , bazi kisiler de 2 hafta sürüyor , 1 hafta daha bekleyin egerki atanamazzaniz bildirin bizlere.. ayrica bizlere oyun isin yardim edebilecek birileri lazim reklam isin degil, reklami bizde yapariz sorun yok, biraz sabir gerekli hersey yoluna girecektir.“ Ben 3. lige atanmak için 20 gün beklemiştim. Şimdi yine beklemedeyim. oyunda aktif oyuncu yok. Benim tavsiyem: Oyuna katılmayan büt…
-
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von Umut-Melissa2012: „tamam ya yeniden kurarsiniz basvuranlarin hakkini yemek istemedim saglik olsun :)“ Tekrar kurmayı planliyoruz“ tamam kolay gelsin
-
Beitragtamam ya yeniden kurarsiniz basvuranlarin hakkini yemek istemedim saglik olsun