Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 213.
-
KADRO DİŞİ
Beitrag11 oynayan var 7 yedek 18 7 genç 25 fazlası hem bütçeye zarar hem ant veremiyon oyüzden benim açımdan zarar yazar alsat yapanlar için sorun olmaz
-
slm
BeitragBunu genelde krediyi paraya çevirmek için kullanılan bir durum kopyalayıp satmak gerçi kredi hesabına vurursan zarar ama oyun parasına çevirmek için kullanıyolar
-
KADRO DİŞİ
BeitragZaten 20 oyuncudan fazlası zarar yazar benim görüşüm öyle
-
KADRO DİŞİ
BeitragPremiumla kadro sayısı 50 ye çıkıyodu ve 35ine ant veriliyodu benmi yanlış hatırlıyorum
-
KADRO DİŞİ
BeitragArkadaşlar oyuncuların hepsine ant verebilseydik premium satışı az olurdu bunlar düşünülerek tasarlanmış bir oyun
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
evrenaldo - - Turnuvalar
BeitragKatılım sayısı dolmuştur katılan arkadaşlara başarılar
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
evrenaldo - - Turnuvalar
BeitragArkadaşlar turnuvayı kurdum şifreyi israfilden alabilirsiniz. Takım adı çorlu korespor
-
Haftanın menajeri
BeitragGünahını aldım adamın bak 2013 te almışım 2 olmuş
-
Haftanın menajeri
BeitragBu konuda yerim kaşmışlar var yav
-
Antrenman Tablosu
BeitragGenelde ilk 5 ant sıralıdır mevkilere göre zaten 6 cı ant doldurmadan emekli oluyo
-
İsim yaş
BeitragZitat von alpersahin: „abi bu gencler nerde ortalama 30 un ustunde herkes.“ Buradaki olan bizler ihtiyar heyeti yani eski düzenden kalma ondandır
-
TRANSFER PAZARI
BeitragElde edilen gelir maaşları karşılar ve bir birikiminiz olmaz 3 ligdeki bir takım haz maçından ve sponsorlardan gelen para ile giderleri karşılayamaz maaşları yüksek büyük takımlar stad geliri büfe store haz maçı derken en kötü günde 2m kasaya koyuyo bunun 500 asistan ve oyuncu maaşları ve kazanç vergisi 1m temiz kalıyo alt liglerdeki karşılayamaz kanaatindeyim
-
Türker özergin de anlaşalım
-
İsim yaş
BeitragArkadaşlar burada aramızdaki saygıyı korumak amaçlı düşündüm küçüğümüze abi büyüğümüze kardeşim dedimiz zamanlar oluyo buyüzden böyle bir konu açmak istedim İsim evren kaya Yaş. 36
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragSorun yok fo artık satılmıyo
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragBöyleleri söylenir sorun olmaz benim söylediklerim tehlikeli ligde bunlar bizi ilk 5 ede bırakmaz