ÇARŞI33 schrieb:
bizim memleketin TANTUNİ sinin eline su dökemez hiç biri amma neyse, artık kısmetinde ne varsa![]()
Onu doğru dedin üstadım.Artık nasibinde ne varsa.Nasipsiiz dayak bile yenmez derler.

ÇARŞI33 schrieb:
bizim memleketin TANTUNİ sinin eline su dökemez hiç biri amma neyse, artık kısmetinde ne varsa![]()
pharmasy1903 schrieb:
Kusura bakmayın yollarda olduğum dan yazamadım şimdi iftari bekleyince bir fırsat gireyim dedim, iftardan sonra da otelde inş bi excel tablosu olusturacam, olunan desteğe göre, burdanda bilgileri paylaşırım inş sizlerden arada destekleri beklemeye devam etmekteyiz.
Durmus abi sende para yok sa demektir ki oyunun hali bitik, abi senin karnın acıkmış anlaşılan yemekleri saydigina gore, ki benimde pertim çıktı nerdeyse bozacaktım uyku uykusuzluktan dolayi ve susuzluktan dolayi yollarda feleğim şaştı ama çok şükür bir şekilde akşam ettim, antepde pek birşey yapmadım direk urfaya geldim de dönüşte inş nohut durum de yiyecegim baklavami da bekleyenim çok o tarafta, bayramdan sonra da adana ya gelicem abi yine ış için fırsat bulduğum anda artık tantuni ni yemeğe gelirim inş:)
Murat abi akşam inş sekillendirdigim tabloyu sana göndereceğim bakalım ne diyeceksin , artık orda olan boşlukları da ona gorede doldururuz.
Kızıltan schrieb:
pharmasy1903 schrieb:
Kusura bakmayın yollarda olduğum dan yazamadım şimdi iftari bekleyince bir fırsat gireyim dedim, iftardan sonra da otelde inş bi excel tablosu olusturacam, olunan desteğe göre, burdanda bilgileri paylaşırım inş sizlerden arada destekleri beklemeye devam etmekteyiz.
Durmus abi sende para yok sa demektir ki oyunun hali bitik, abi senin karnın acıkmış anlaşılan yemekleri saydigina gore, ki benimde pertim çıktı nerdeyse bozacaktım uyku uykusuzluktan dolayi ve susuzluktan dolayi yollarda feleğim şaştı ama çok şükür bir şekilde akşam ettim, antepde pek birşey yapmadım direk urfaya geldim de dönüşte inş nohut durum de yiyecegim baklavami da bekleyenim çok o tarafta, bayramdan sonra da adana ya gelicem abi yine ış için fırsat bulduğum anda artık tantuni ni yemeğe gelirim inş:)
Murat abi akşam inş sekillendirdigim tabloyu sana göndereceğim bakalım ne diyeceksin , artık orda olan boşlukları da ona gorede doldururuz.
Allah razı olsun abi saolasın
Allah işini rast getirsin kardeşim.Sen o işi merak etme.Daha vaktimiz var.Hallederiz Allah'ın izniyle.Bu arada yok mu 1-2 hayırsever daha buralarda?![]()
pharmasy1903 schrieb:
Akif schrieb:
Ben turnuva da kurarim uyarsa
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „pharmasy1903“ ()
evrenaldo schrieb:
Beni yaz 25 m yardımda bulunmak istiyorum
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „pharmasy1903“ ()
pharmasy1903 schrieb:
Akif schrieb:
akif ben sana özel msj atmıştım ama heralde msj yerine mail attım sana bakabilirmisin?
Ben heralde herkese msj yerine mail atmışım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akif schrieb:
pharmasy1903 schrieb:
Akif schrieb:
akif ben sana özel msj atmıştım ama heralde msj yerine mail attım sana bakabilirmisin?
Ben heralde herkese msj yerine mail atmışım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesaj gelmemiş abi. Mail de göremedim ama
pharmasy1903 schrieb:
Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre olacak şekilde olur, ayrıca turnuvaları kuracak takımların dağıtacağı ödülleri de sponsorlar (bizler) aracılığı ile yapalım , böylelikle ölçekli ve eşit ödül dağılımları ile bir çok kişi faydalanır hemde foruma üye kazandırılma konusunda yardımcı olabilir düşüncesindeyim.
Saygılarımla
Kabul edilen önerimiz üzerine turnuva çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Turnuvamıza destek olabilecek arkadaşlar yapacakları destekleri yorumda belirtirlerse sevinirim.
Turnuva Düzenleyecekler olanlar
BEŞIKTAŞ46
omergok
Pharmasy1903
Kızıltan
Para Desteği olanlar
Pharmasy1903 25 M
Kızıltan
Evrenaldo 50 M
omergok 30 M
Ümit721 25 M
ercanmzl 5 M