Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 178.
-
Satılık Oyuncular
BeitragCiddi alıcıyım knk od ye 10m verem .d.d.d.
-
Yeni Prim Sistemi
BeitragYeni Prim sistemi hakkında herkes farklı bir görüş belirtiyor ben de açılan prim konusunda görüşlerimi belirttim benim isteğim yönetici arkadaşlardan bu konu için bir anket açmaları ve ona göre bir yol izlemeleridir yani ortak bir karar alınmasından yanayım böyle yaparsak en azından herkes bu anketten çıkacak karara saygı duymak zorunda kalacaktır herkese saygılar selamlar
-
Satılık Oyuncular
BeitragZitat von AkinUzgul: „415 21 OD 75M 465 24 OR 70M 420 24 OH 50M Peaky Blinders Akın Üzgül“ Zor satarsın Akınım bu piyasada
-
Zitat von Dilovası: „Zitat von isoavci1905: „Ilk uce para odulu vererek. Rekabet artmaz. Daha cok makasi acmis olursunuz. Az mantikli dusunun. Asil herkese para vererek. Rakebet artar. Böle sadece guclu olanlar daha guclu duruma gelir. Ve adam ben bunlarla bas edemem diyip. Oyunu bırakma noktasina gelebilir. Bence bu kararinizi bi daha gözden geçirin derim. Çünkü yanlis bi karar veriosunuz. Yine de emeginize saglik“ Arkadaşlar herkese ödül desteği yaptığımızda sistemin çok ağırlaşacağını öngörd…
-
Altta kalanın canı çıksın mantığı olmuş eski takımların kadro ve para avantajı var ne yazık ki transfer pazarındaki eski uçurum onların işine geldi şuan 450 kl 21 yaşa gelen teklif 5 m onla napilir şuan ki en büyük destek bu ödüldü takımlardaki o da kesildi bana göre yanlış bir durum az da olsa kulüplere gelir sağlanmalı Geçen gün instagram hesabında katılmak isteyen arkadaşlar gördüm eğer destek verilirse bu oyun şahlanır benim düşüncem herkese hayırlı günler umarım değişiklik olur bu sistemde …
-
Zitat von tutulucu: „ligim bu gün başlıyor ve hala param yatmadı ,ben bu paraya güvenerek transfer çalışması yapmıştım ve şuan magdur oldum ,kesin bir açıklama yapın bende bunu bileyim ona göre bir transfer çalışması yapayım Takim adi :Lviv karpaty Menajer adi:tutulucu“ Alan aldı parayı alamayan herkes mağdur
-
Yönetim Ekibi Açıklaması
BeitragYeni yönetimin oluşması ile parası yatırılmayan takımların parası yatırılacak mı ?
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von city_kent: „Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok“ kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki“ Yapacak bisey yok :(“ Akinda para çok o yatırsın herkese hahahah
-
440 KL 20 - 505 KL 26 satılıktır
Beitrag440 KL 20 satılıktır 505 KL 26 satılıktır
-
485 DD 31 satılıktır
BeitragZitat von city_kent: „485 DD 31 satılıktır“
-
485 DD 31 satılıktır
BeitragZitat von city_kent: „485 DD 31 satılıktır“
-
485 DD 31 satılıktır
Beitrag485 DD 31 satılıktır
-
Transfer Hatası
BeitragLigin ikinci yarısı 24 Mayıs da başlıyor transfer yaptım geliş tarihi 2 Haziran diyor daha zaman var lige niye böyle yaptı
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
city_kent - - Etkinlikler
BeitragTakım Adı : ALEMİN KRALI GeLiYoR Menejer Adı : city_kent Kredisiz
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü