Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 227.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Rizespor - Fenerbahçe : 0 - 2 Karagümrük - Giresunspor : 1 - 1 Gaziantepspor - Göztepe : 1 - 1 Adana Demir - Trabzonspor : 1 - 2 Malatyaspor - Konyaspor : 1 - 3 Başakşehir - Hatayspor : 2 - 1 Altay - Galatasaray : 1 - 2 Antalyaspor - Kayserispor : 2 - 1 Beşiktaş - Kasımpaşa : 1 - 1 Sivasspor - Alanyaspor : 1 - 2

• Benutzer-Avatarbild

Menajer Adı: Manager Tarık Trabzonspor - Karagümrük 2-0 Kayserispor - Rizespor 2-0 Hatayspor - Sivasspor 1-2 Alanyaspor - Antalyaspor 1-2 Altay - Başakşehir 0-3 Fenerbahçe - Göztepe 3-0 Konyaspor - Gaziantepspor 3-1 Kasımpaşa - Adana Demirspor 1-3 Giresunspor - Beşiktaş 0-3 Galatasaray - Malatyaspor 2-1

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kralmami_1903: „Menajer adı: kralmami_19032 Takım adı: GOP BJK 09/09/2007'den beri oyundayım. Kaçıncı sezon olduğuna nasıl bakıyorduk ara verip verip kıyamayıp geri dönenlerdenim“ Tekrar hoşgeldiniz. Oyuna bilgisayardan giriş yaptığımızda sol tarafta haber merkezinin altında kulüp adımız lig bilgilerimiz ve kaçıncı sezonda olduğumuz yazıyor.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Gaziantepspor - Trabzonspor 0-2 Karagümrük - Kasımpaşa 1-2 Göztepe - Kayserispor 1-2 Rizespor - Konyaspor 0-2 Beşiktaş - Alanyaspor 2-0 Malatyaspor - Giresunspor 1-2 Sivasspor - Başakşehir 1-2 Adana Demirspor - Altay 3-0 Fenerbahçe - Galatasaray 2-1 Antalyaspor - Hatayspor 1-1

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Giresunspor - Sivasspor : 1 - 2 Altay - Antalyaspor : 1 - 2 Kayserispor - Fenerbahçe : 1 - 2 Galatasaray - Karagümrük : 1 - 2 Kasımpaşa - Gaziantepspor : 1 - 1 Konyaspor - Göztepe : 2 - 0 Alanyaspor - Rizespor : 2 - 1 Trabzonspor - Beşiktaş : 3 - 1 Başakşehir - Malatyaspor : 3 - 0 Hatayspor - Adana Demirspor : 1 - 3

• Benutzer-Avatarbild

Ödüllü Takım Adı Önerisi - Logo

OZWOLF97 - - Sohbet

Beitrag

GEÇİLMEZ SK GEÇİLMEZ FK YÜZYILLIK DESTAN SK YÜZYILLIK DESTAN FK Geçilmez SK since 2022 Geçilmez FK since 2022 Yüzyıllık Destan SK_2022

• Benutzer-Avatarbild

Ödüllü Takım Adı Önerisi - Logo

OZWOLF97 - - Sohbet

Beitrag

Galatasaray takımının kurulmasında tarihi açıdan öne çıkan bir kavram vardı diye hatırlıyorum. Bu kavram " Galata Sarayı Efendileri " dir. Şuan ki takım adınızdan yola çıkarak bunu takım adı olarak kullanabilirsiniz. Galata Sarayı Efendileri Galata Sarayı Efendileri SK Galata Sarayı Efendileri FK Galata Sarayı Efendileri since 1905 Galata Sarayı Efendileri_1905 olabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Rizespor - Trabzonspor : 0 - 3 Karagümrük - Kayserispor : 0 - 2 Malatyaspor - Kasımpaşa : 1 - 2 Göztepe - Alanyaspor : 1 - 2 Adana Demirspor - Başakşehir : 1 - 2 Beşiktaş - Hatayspor : 2 - 0 Antalyaspor - Giresunspor : 1 - 2 Sivasspor - Altay : 1 - 1 Gaziantepspor - Galatasaray : 1 - 2 Fenerbahçe - Konyaspor : 1 - 2

• Benutzer-Avatarbild

FO 480 25 ( 100m acil satılık )

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

FO 480 25 ACİL SATILIKTIR FİYAT 100M

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Hatayspor - Karagümrük 1-2 Altay - Malatyaspor 1-2 Kasımpaşa - Rizespor 2-1 Trabzonspor - Göztepe 2-0 Kayserispor - Konyaspor 1-2 Başakşehir - Antalyaspor 2-0 Adana Demirspor - Sivasspor 2-0 Alanyaspor - Fenerbahçe 1-2 Giresunspor - Gaziantepspor 2-1 Galatasaray - Beşiktaş 1-2

• Benutzer-Avatarbild

OL 535 30 + FO 520 30 SATILIKTIR

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

OL 535 30 FO 520 30 ACİL SATILIKTIR. OYUNCULAR PAZARDA UYGUN FİYATTAN SATILACAKTIR.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Hazırlık maçı aranıyor“ Selamunaleyküm kanka 65800 stad kapasitem var. Hazırlık maçlarını beraber yapabiliriz. Stadı hem kapasite hem de altyapı açısından sürekli geliştiriyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Malatyaspor - Adana Demirspor 1-3 Rizespor - Giresunspor 1-2 Göztepe - Kasımpaşa 1-1 Konyaspor - Galatasaray 1-2 Karagümrük - Altay 2-0 Fenerbahçe - Trabzonspor 1-2 Antalyaspor - Sivasspor 2-0 Kayserispor - Alanyaspor 1-2 Beşiktaş - Başakşehir 1-2 Gaziantepspor - Hatayspor 2-0

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tuchel: „Zitat von OZWOLF97: „Zitat von tuchel: „Nereden baksanız 1 aydan beridir ticketten yazıyordum bir türlü bi sonuca varamadım foruma geri döndüm. İnşaallah eski hesabımı almışımdır.“ sa abi nasılsın foruma tekrar hoşgeldin. :)“ A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim.“ şükür iyiyim abi sağolasın buraya mesaj atan az abi seni görünce hemen mesaj attım tahmin yarışmasıyla ilgili sohbet ed…

• Benutzer-Avatarbild

Selamunaleyküm arkadaşlar. Yarışma kapsamında sohbet açısından bu konu açıldı. Arada uğrayın maçların kritiğini yapalım.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Adana Demirspor 2-1 Antalyaspor Trabzonspor 3-0 Kayserispor Başakşehir 2-0 Karagümrük Sivasspor 0-2 Beşiktaş Altay 1-1 Gaziantepspor Giresunspor 1-1 Göztepe Hatayspor 2-1 Malatyaspor Alanyaspor 1-2 Konyaspor Galatasaray 2-0 Rizespor Kasımpaşa 2-1 Fenerbahçe

• Benutzer-Avatarbild

SATLIK GENÇLER

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

Zitat von ÇARŞI33: „Isa, Celil OH 390 20 Sağ Karaosmanglu, Levent OL 460 21 Sol Ayın 19 una kadar gelen en yüksek teklife satmayı planlıyorum. Oyuncular değerini bulmadığı taktirde satış yapılmayıp, geliştirilmeye devam edilecektir. Oyuncuların kopyası kesinlikle verilmeyecektir. 19 Yaş 410 + Oyuncu 20 yaş 440 + Oyuncu 21 Yaş 460 + Oyuncu ( DD, DI Veya OD ) Liderlik özelliği 55 ve üzeri olan, belirtmiş olduğum güç ve mevkilerdeki oyuncular ile takas ta edilebilir. “ Selamunaleyküm abi DI mevki b…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von susurlukspor2: „Zitat von OZWOLF97: „21. Hafta sonuçları ve ödülleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?“ maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır)“ 24. hafta ödülleri şimdi yatırıldı sağolun abi

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: Manager Tarık Konyaspor 2-1 Kasımpaşa Rizespor 0-2 Başakşehir Malatyaspor 0-3 Antalyaspor Kayserispor 1-2 Giresunspor Beşiktaş 3-0 Altay Gaziantepspor 1-3 Adana Demirspor Alanyaspor 1-2 Trabzonspor Karagümrük 1-2 Sivasspor Fenerbahçe 2-0 Hatayspor Göztepe 1-2 Galatasaray

• Benutzer-Avatarbild

300-600 GÜÇ ARASI SÜPER OYUNCULAR

OZWOLF97 - - Satılık

Beitrag

Zitat von OZWOLF97: „OR 490 27 DD 475 27 OH 455 26 OD 435 23 DD 420 23 OR 445 23 OD 445 24 GÜNCEL.“ DD 475 27 ( SATILDI ) OH 455 26 ( SATILDI ) 23 YAŞ OYUNCULAR TAKIMDA KALDI ( TAKIMDA KALACAKLAR ) OD 445 24 75M PAZARLIK OLUR