Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 108.
-
Konkurs - Wytypuj pozycję klubu OGIEŃ CZARNKÓW na koniec XXXII sezon I ligi
Respe - - Bar sportowy
Beitrag10 miejsce
-
FutbolMEMECup
Respe - - Bar sportowy
Beitrag7t3m7z.jpg
-
FutbolMEMECup
Respe - - Bar sportowy
Beitrag7t3lsz.jpg
-
FutbolMEMECup
Respe - - Bar sportowy
Beitrag7t3lgh.jpg
-
FutbolMEMECup
Respe - - Bar sportowy
Beitrag7t3kyi.jpg
-
FutbolMEMECup
Respe - - Bar sportowy
BeitragCześć, jestem fanem memów i postanowiłem rozpocząć wątek o memach własnej produkcji na temat futbolcup. Zapraszam do dzielenia się własnymi pomysłami, memami oraz do opiniami o nich.
-
Lista Uczestników - proszę o zapis według wzoru - Nazwa managera z gry oraz nazwa klubu, aby ułatwić mi pracę. Jako organizator zastrzegam sobie prawo nieuwzględniania osób niezapisanych według wzoru. Proszę kopiować wraz z tą informacją, aby każdy był świadom. 1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. michallisk / RWKS Sparta 3. Bartosz / AC Milan Poland 4. Olo96 / BuenosAmarenoS 5. Jolka / TI AMORE 6. Zimny69 / FC.Jamajka 7. Dullux / Zryw Dabrowka 8. thorrgall / thorrgall 9. P3PSI / OGIEŃ CZARNKÓW 10.…
-
Dyskusje - Bitwa Klanów
Respe - - Bitwa Klanów
BeitragCześć, prośba o weryfikację zgodności z regulaminem przeprowadzenia meczu Old Squad Żory - LKS Czaszyn. Z góry dziękuję.
-
Dyskusje - Bitwa Klanów
Respe - - Bitwa Klanów
BeitragDałoby radę wrzucić rozpiskę drużyn do turniejów? Jakbym to widział to mógłbym przypomnieć moim.
-
Zapisy - Bitwa Klanów
Respe - - Bitwa Klanów
BeitragUTF Menele mahonka - Mahon Mexico City - mexico13 Tottenham Hotspur FC - Fiziol74 Huta Jazz - kosa1976 Jaga1 - Piotr12 Pro Gram - Kam
-
Jaki To Junior
Respe - - Bar sportowy
BeitragOS 17 40 OZ 17 30 LP 16 30 OP 18 40 PP 17 30
-
Zapisy - Puchar FutbolCup
Beitrag1. Pro Gram - Kam
-
Dyskusja - Puchary FutbolCup
BeitragRodło Górniki FC w 1/4 UEFA CL termin 12.04 zajęty
-
Liga Towarzyska - dyskuje
Respe - - Liga towarzyska
Beitrag3 kolejka ligi IVA 8:1 wygrał zespół PRO GRAM, a nie Poznania
-
Dyskusja - Puchary FutbolCup
BeitragMiałem dwa mecze w grupie Ligi Europy z drużyną Mariu FC. Mecze były zaplanowane, ale teraz zniknęły i nie mogę znaleźć tego klubu.
-
Jaki To Junior
Respe - - Bar sportowy
BeitragBr 60 18 Br 50 18 Br 40 18 Br 30 18 Br 40 16
-
Jaki To Junior
Respe - - Bar sportowy
BeitragNie ma problemu, daj tylko znać czy wysłane głosy nadal się liczą
-
Od maila dawidosa z 24.12 jest zepsuta lista. Było 49 zapisów po czym on zrobił 39 - dobry sposób na wykoszenie konkurencji