Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 243.
-
SİM TURNUVASI 2020 | Başvurular
BeitragTakım adı=Gençfenerbhçe Menejer adı=Emre090814 Forum adı= Gençfenerbhçe Lig=Tff 3.lig
-
Zitat von Umut1996: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Bu arada Almanlar tarafından moderatör hesaplarına hiç bir şekilde para akışı olmuyor. Kendimiz hesaplarımıza para da atamıyoruz çünkü Almanlar artık tüm moderatörleri denetliyor.“ Oguzhan arkadimisiz belirtigi gibi, almanlar bize veya biz kendimize Oyun Parasi alamiyoruz, bunun hepsi kontroll ediliyor. Zamaninda malesef hicbir ceviri yapilmamis o yüzden isimiz cok var, ama yakin zamanda Etkinlik gelir , suan Almanlardan bi haber bekliyorum , daha do…
-
Zitat von oziboz: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von oziboz: „SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER... 15-16 gündür spor toto 1. lige atanamadık. Millet sezonu yarıladı biz hala atanmayı bekliyoz. 12-13 gündür genç oyuncu gelmiyor. Lİgdeki tüm takımların atanıp, şampiyon olduğum halde sadece benim atanamamamda çok garip. Atanmayı bekleyen oyuncular yaşlandı, pas tuttu. İyice suyu çıktı oyunun. “ O banada oldu 2 defa. Ben gec atandım. Sonra bır dahakı lıg bittinmi hemen ertesı gun atandım. Büyük ihtim…
-
Zitat von oziboz: „SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER... 15-16 gündür spor toto 1. lige atanamadık. Millet sezonu yarıladı biz hala atanmayı bekliyoz. 12-13 gündür genç oyuncu gelmiyor. Lİgdeki tüm takımların atanıp, şampiyon olduğum halde sadece benim atanamamamda çok garip. Atanmayı bekleyen oyuncular yaşlandı, pas tuttu. İyice suyu çıktı oyunun. “ O banada oldu 2 defa. Ben gec atandım. Sonra bır dahakı lıg bittinmi hemen ertesı gun atandım. Büyük ihtimal sendede öyle olucak
-
Zitat von management: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von management: „Skor tahmini için bu hafta yeni konu başlığı açılmadı. 14.haftanın ödülleri yattı mı emin değilim, pek takip edemedim. Ama anlaşılan şu anda bildirilen herhangi bir oyuncu için prim ya da tahmin ödülü yatırılmadı. Sanırım son yönetimin görevden çekilmesiyle birlikte etkinlikler tarihe karıştı. :/“ Tamda benım genclerın cıkma tarıhınde yasandı hersey ya. Ulan bu almalar varya turklerın gelısmesını hıc bıyerde istemiyorlar. Gi…
-
Zitat von management: „Skor tahmini için bu hafta yeni konu başlığı açılmadı. 14.haftanın ödülleri yattı mı emin değilim, pek takip edemedim. Ama anlaşılan şu anda bildirilen herhangi bir oyuncu için prim ya da tahmin ödülü yatırılmadı. Sanırım son yönetimin görevden çekilmesiyle birlikte etkinlikler tarihe karıştı. :/“ Tamda benım genclerın cıkma tarıhınde yasandı hersey ya. Ulan bu almalar varya turklerın gelısmesını hıc bıyerde istemiyorlar. Gitti 200 mılyon
-
Menerjer adı=Emre090814 FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ=4-0 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR=2-1 MKE ANKARAGÜCÜ - GÖZTEPE A.Ş.=1-2 GALATASARAY A.Ş. - AYTEMİZ ALANYASPOR=1-1 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.=2-1 ANTALYASPOR A.Ş - TRABZONSPOR A.Ş.=1-2 YUKATEL DENİZLİSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK=0-2 KASIMPAŞA A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.=1-3 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.=2-2
-
Menejer adı=Emre090814 29.11.2019 20:30 Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor=0-3 30.11.2019 15:00 Sivasspor - Kasımpaşa=4-2 15:00 Çaykur Rizespor - Konyaspor=1-1 17:30 Alanyaspor - Ankaragücü=2-1 20:00 Göztepe - Fenerbahçe=0-1 01.12.2019 14:00 Gaziantepspor - Denizlispor=1-1 16:30 Başakşehir - Antalyaspor=2-0 19:00 Trabzonspor - Galatasaray=2-1 02.12.2019 20:00 Beşiktaş - Kayserispor=2-0