senin takima baska ayar cekmisler, simdik böyle beklesin diyer atamayi dediler.. ondanmi kaynaklaniyor bakacaklar, birdaha lig biterse atanmazan bana özelden yaz.
Bugün sportoto 1.lig 5.grup sezonu bitti. Bakalım yarın ne olacak.
senin takima baska ayar cekmisler, simdik böyle beklesin diyer atamayi dediler.. ondanmi kaynaklaniyor bakacaklar, birdaha lig biterse atanmazan bana özelden yaz.
Bugün sportoto 1.lig 5.grup sezonu bitti. Bakalım yarın ne olacak.
Selamın Aleyküm
Değerli Arkadaşlar, Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Milletimizin başı sağolsun. Acımız çok büyük ![]()
Oguzhan arkadimisiz belirtigi gibi, almanlar bize veya biz kendimize Oyun Parasi alamiyoruz, bunun hepsi kontroll ediliyor.
Zamaninda malesef hicbir ceviri yapilmamis o yüzden isimiz cok var, ama yakin zamanda Etkinlik gelir , suan Almanlardan bi haber bekliyorum , daha dogrusu dün o haberi vereceklerdi ama daha malesef birsey demediler, oyuna cok para girmesini istemiyorlar.
Para olmazsa bir takım için yenilikte olmaz. Yenilik olmadıkça zevkte olmaz. Hep aynı hep aynı şeyler insanı sıkıyor bi yerden sonra. Benım kanaatim bu. Alman adminlerede bizdeki oyuncular boyle dusunuyor diye iletirseniz sevinirim. Tabi arkadaşlarda bana katılıyorsa
Para olmazsa bir takım için yenilikte olmaz. Yenilik olmadıkça zevkte olmaz. Hep aynı hep aynı şeyler insanı sıkıyor bi yerden sonra. Benım kanaatim bu. Alman adminlerede bizdeki oyuncular boyle dusunuyor diye iletirseniz sevinirim. Tabi arkadaşlarda bana katılıyorsa
söyle bir sorun var, adamlar kendi kafalarina göre bi kurallar koymuslar o kurallari acmiyorlar, almanya serverinde o kurallar uyuyor cünkü orda oyuncu sayisi var isde..
sim turnuvasina hepinizi beklerim.
zamanla daha güzel Etkinlikler gelecektir.
ayrica öncelikle su ceviriyi bitirelim Günceleme gelsin bi.
inşallah
Günaydın millet! Hayırlı günler.
Gunaydinn
Günaydın. Hayırlı Günler...
Arkadaşlar , OR 400 güç 19 yaş . Transfer pazarı satış fiyatı ne olur ?
Ben minimum 60 isterdim abi. 60dan aşağı kurtarmaz
Ben minimum 60 isterdim abi. 60dan aşağı kurtarmaz
Vallaha mı Akıncım !!!! oy, iyiymiş.
Kulübümüzce ilk turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz. Turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir. İlk Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte başarılar dileriz.
Turnuva adı : Çanakkale-1
Hayirli olsun abi
Hayırlı olsun abi
hayırlı olsun gardaş
Hayırlı günler dilerim arkadaşlar...