Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 182.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Tersinli: „Stadyumun altyapısı tabiki ışe yarar sanırım fazla araştırma yapmamış olabilirsiniz çim skorbard koltuklar taraftar ürünleri için büfe otopark ışıklandırma sponsor alımları için tv radyo istasyonu hangisinde takildiysan yaz cevaplim“ yani ürünleri ve koltuk fiyarını daha pahalıya satabileceğiz anlamına mı geliyor bu dediğiniz

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar senelerden beri konuşulur stadyum altyapısının ne işe yaradığı. Herkesin söylediği birşey var ama kimse emin değil. Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan bize asıl olan bilgileri verebilir mi

• Benutzer-Avatarbild

Oyunun canlanması

OsmanDALKILIC - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Zitat von aaasss: „Bence reklama ihtiyacı var. Tanidiklarimdan biri bile bu oyunu bilmiyor“ kim yapacak nasıl yapacak nedir bu reklamın maliyeti oyunu yönetenler bu yükün altından kalkabilir mi

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

OsmanDALKILIC - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von RedForever: „Tam onu sorucakdim bu elit menejerler turnuvasi katilanlar ne zaman aciklanicak“ 1 Mayısa kadar aktif olanlar belirlenecek 5 Mayıs a kadar turnuva kayıtları tamamlanır“ teşekkür ederiz oğuzhan bey

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von RedForever: „Tam onu sorucakdim bu elit menejerler turnuvasi katilanlar ne zaman aciklanicak“ büyük bir heyecan ile bekliyoruZ

• Benutzer-Avatarbild

Oyunun canlanması

Beitrag

Evet arkadaşlar oyun ne zaman canlanacak bir fikri olan var mı nasıl olacak bu iş olacak mı veya

• Benutzer-Avatarbild

Santos Oyuncu Cenneti

OsmanDALKILIC - - Satılık

Beitrag

Ne güzel satıyorsun kardeşim tebrik ederim teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Cimbom yine şampiyondur kardeşlerim ne yazık ki

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli canavara bağıran insanlar arasında olmaktansa ölürüm daha davosa gelmem

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Marques: „Herkesin gençlik yıllarını verdiği bir oyun FUTBOLCUP. Gencinden yaşlısına kadar gönül vermişiz bu oyuna , keşke eski ortam olsa.. Ama bunu da başaracağız. :thumbup:“ çok güzel yazmışşınız benim adıma 11 sene oldu dile kolay başka. Bir oyun oynamıyorum oynamadım bu hastalık

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan sulanmış

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

alkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von EmreInce: „evet beyler nasıl gıdıyor takımlar fılan sureklı gelemıyorum ıslerden dolayı ama bakıp takıp edıyorum :)“ gayet iyi emre bey oyunu geliştiriyoruz o işle meşgulüz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von melekmete: „Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...“ teşekkür ederim dostum var mı yardımcı olabileceğim bir problemin bana her zaman ulaşabilirsin özeldende yazabilirsin bir problem olursa

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı arkadaşlar hâla ne yaptığını