Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 237.
-
futbolcupun en yaşlı oyuncusu
BeitragZitat von ramazan: „10 yıl önce başka takımı yönetiyordum onu bırakıp yeni takım açmıştım birden aklıma geldi takıma bir gireyim dedim birde ne göreyim adam resmen ölmeyi unutmuş 144 yaşına gelmiş hala takımda rYDEub.png“ Bende 76 yaşında vardı en yaşlı olarak ama seninkiler çağ atlamış Zombi olmuş senin adamlar...
-
GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM
oziboz - - Oyuncu Arama
BeitragDD -- 390 -- 19 OR -- 380 -- 19 pazarda
-
Lige Atanamayan Kulüpler?
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragHayırlı günler... Bu duruma gerçekten bir çözüm bulunmalı artık. -Lig maçı hasılatının gelmemesi, -oyuncuların sürekli yaş atlaması, -asistanları kursa gönderememe, -oyuncuları kampa gönderememe, gibi sayılabilecek daha birçok zararı bir kenara bıraktık sadece bir lige atanmak istiyoruz. Bu can sıkıcı duruma artık bir çare... Kulüp: FC OZİ Menajer: oziboz Atama beklenen süre: 11 ocaktan itibaren
-
FC OZİ <<<=== SATILIK OYUNCULAR
BeitragOR -- 550 -- 28 OL -- 575 -- 29 DD -- 385 -- 19 OR -- 380 -- 19 Oyuncular pazardadır.
-
Zitat von Ahmet: „ARKADAŞLAR SİMİLASYON TURNUVASINI 15. HAFTADA ASKIYA ALIYORUM...15. HAFTA SKORLARINİLE BIRLIKTE TURNUVADA EN ÇOK MAÇ YAPAN VE PUANI EN FAZLA OLAN KİŞİLER İLE OYUN İÇİNDE TURNUVA DÜZENLENECEKTİR.. .TURNUVAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER(ilgisizlik ve bazı takımların maçlara çıkmaması sebebi ile bu kararı aldık) Değerli Kardeşim Oğuzhan, Sim turnuvasında 15 haftayı neredeyse 45 günde tamamladık. Forumda uzun süreli etkinlik yapılmamasından dolayı her kulüp parasızlıktan kıvranmakt…
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
oziboz - - Etkinlikler
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Gençfenerbhçe 3=0 1980 BANDIRMAGÜCÜ Boyle bır kulup menejer adı cıkmıyor“ bende ekli arkadaşlarda ama aktif oluyor mu bilmiyorum. futbolcup.net/#/index.php?w=34…lubId=198554&_=1589483321
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag15. Hafta Sonucu rMOYB6.png
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag14. Hafta Maç Sonucu rUtu7c.png
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag13. Hafta rGPFCM.png
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag12. Hafta Sonucu FC OZİ - 3 = 0 - SO4 rcK61b.png
-
FC OZİ <<<=== SATILIK OYUNCULAR
BeitragOR -- 550 -- 28 OL -- 575 -- 29 DD -- 385 -- 19 OR -- 380 -- 19 Oyuncular pazardadır.
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag11. Hafta Maç Sonucu rIPW36.png
-
oziboz - - Etkinlikler
Beitrag9. Hafta Maç Sonucu rJIWcQ.png