Forvet 7.antrenmani ne olmali yardim eder misiniz
Tabloya göre 7. ant ŞUT
Scripte göre 7. ant İKİLİ MÜC
Tablolar hep eski güncel bir tablo yok, Script en günceli o yüzden ben ona uyuyorum.
Forvet 7.antrenmani ne olmali yardim eder misiniz
Tabloya göre 7. ant ŞUT
Tablolar hep eski güncel bir tablo yok, Script en günceli o yüzden ben ona uyuyorum.
Sen zaten şutu fullemişsin ![]()
Sen zaten şutu fullemişsin
scripte göre önce şut sonra ikili müc.
tabloya göre önce ikili sonra şut
bencede önce şut sonra 7.antreman ikili müc olması daha iyi. nede olsa forvet şut önemli
Tabloya göre 7. ant ŞUT
Vay anam vay . Forvete bak. Hay maşallah Ozi.
Akça, Asým OL 375 20
19
0 0 0 2 Sezon
Santos da Silva, Mauricio D... DD 385 20
20
0 0 0 2 Sezon
Talu, Ali DI 380 (+5) 19
21
0 0 0 19.05.2020
Özat, Pars OH 305 19
22
0 0 0 26.05.2020
Arslan, Can FO 290 (+5) 19
23
0 0 0 02.06.2020
Cervera Díaz, Diego Luis DD 250 (+5) 18
24
0 0 0 21.06.2020
Polatkan, Asým OR 210 (+5) 18
Teşekkurlerr
Oyun 404 hatası verıyor sizdede öylemi?
Oyun 404 hatası verıyor sizdede öylemi?
Evet. ![]()
Şu an ben girdim sıkıntı yok
Oğuzhan, Eline sağlık canavar kardeşim. Güncellemeler güzel olmuş. Sana kocaman bir Aferin.
Tebrikler
BENİM SATFADA SİMİLASYON MAÇLARI GÖRÜNMÜYOR. SOL ÜST KÖŞEDE ( BİZİM ) DİYE BİR YAZI ÇIKMIŞ. ARAMA YAPIYORUM SONUÇ ÇIKMIYOR. YARIN OZİ İLE SİM 15. HAFTA MAÇIM VAR. OZİYİ BU HALDE NASIL BULABİLİRİM ? BİR EL ATIVER OĞUZHANCIM.
Sim ne kldu yaw ozi bak hadi
DI isteyen var mı ?
Simülasyondaki hata düzeldi...
Güzel mesajlarınız için teşekkürler hepsine cevap veremedim :))
Oğuzhancım, özellikle genç oyuncuların günlük premium idmanlarında ; günlük idman gelişmeleri (+21) veya (+31.5) olarak gözüküyordu. Ayrıca gücü gelişenlerin yanında (+5) veya (+10) yazıları çıkıyordu. Bu gün bu ayrıntıların hepsi kayboldu bende çıkmıyor. Resime bakarsan görürsün. bu gün benim elemanlar hiç gelişmemiş gözüküyor. Mesela ; Aykut, Mehmet ikili mücadele antrenmanı yapıyor. Bugün kü idman puanı (+21) iikili mücadelenin yanında gözükmüyor. 24 futbolcumdan en az 5-6 sı her gün (+5) güçlenirdi. O da yok. Anlamadım bu işi .
Oğuzhancım, özellikle genç oyuncuların günlük premium idmanlarında ; günlük idman gelişmeleri (+21) veya (+31.5) olarak gözüküyordu. Ayrıca gücü gelişenlerin yanında (+5) veya (+10) yazıları çıkıyordu. Bu gün bu ayrıntıların hepsi kayboldu bende çıkmıyor. Resime bakarsan görürsün. bu gün benim elemanlar hiç gelişmemiş gözüküyor. Mesela ; Aykut, Mehmet ikili mücadele antrenmanı yapıyor. Bugün kü idman puanı (+21) iikili mücadelenin yanında gözükmüyor. 24 futbolcumdan en az 5-6 sı her gün (+5) güçlenirdi. O da yok. Anlamadım bu işi .
Abi idman alıyorlar ama eskisi gibi +6, +9 yazmıyor sadece. Bide güç atladığı da belli olmuyor
605 olan oyundum 610 olmuş rastgele farkettim ![]()
Oda düzelir herhalde hepimizde öyle
İnşallah bakalım.
Şimdigenç sağlam oyunvu gelmesi