Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 168.
-
Cazador - FC RYBNIK FULL 0-2 FC RYBNIK FULL - Cazador 3-0
-
1. RWKS Sparta / michallisk / 1 liga 2. LKS Ursus Dachnów / Janusz / 2 liga 3. Legia...(L)...Warszawa / sunshaine / Ekstraklasa 4. Cargovia Kargowa / Mkkosa / Ekstraklasa 5. soints / kriss / 1 liga 6. FC Bartodzieje / dmix1996 / 2 liga 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. twister/tornado 9. Cazador / XiVv / 2 liga 10. Fc RYBNIK FULL/ MartinoMartinez/ Ekstraklapa 11. 12. 13. 14. 15. 16.
-
Wywiad wydanie październikowe
Beitragwręcz by wypadało by to był wojtas, prowadzi dużą akcję jaką jest LT i az dziw że jeszcze nie był na tapecie:P
-
Ekstraklasa 5
Beitragpowodzenie faworytem głównym Soon ale liczę że OLD powalczy wreszcie
-
Ekstraklasa 1
Beitragdziękuję, nie wierzyłem, że to się uda:) jak zawsze trzeba mieć trochę szczęścia, Soona dopadł pech w II rundzie i dziwne pkty potracił zobaczymy jak teraz przydziały będą
-
Wywiad wydanie sierpniowe
Beitragwojtass:P
-
Ekstraklasa 1
Beitragno to dziś się zacznie wreszcie gra powodzenia wszystkim ciekawe jak układ sił będzie się kształtował po wekendowej promocji
-
1. SooN 2. Ja 3. OLD ;P
-
Ekstraklasa 3
BeitragPowodzenia Panowie na papierze faworyt jest tylko jeden = Kapitan Wichura a będzie jak będzie, byleby było ciekawie
-
Ektraklasa 2
Beitragmoże faktycznie jestem głupio mądry, bo nie wiem gdzie coś pisałem o Niko :)) ba nawet przeprosilem i napisalem sprostowanie do mojej oceny meczu z Tutkiem, ale cóż chciałeś zabłysnąć to napisałeś co napisałeś bez pomyślunku, ale nie mam pretensji, ****** ________ @martinomartinez, to samo co kolega wyżej. Wyjaśnijcie sobie niejasności drogą prywatną. Pozdrawiam dzelen
-
Ektraklasa 2
Beitragno może zbyt pochopnie oceniłem mecz z Tutą, dostał czerwo, ale pisze,że grał fer, a jemu akurat wierzę liga równa póki co, system rozdaje karty i będzie pewnie ciekawie do końca
-
Ektraklasa 2
BeitragLiga ciekawa, ja raczej nie wygram, chyba ze panowie z pewnego stowarzyszenia z wszystkimi na ostro jada Ps. Pozdro z wakacji, wlasnie wracam
-
Ektraklasa 2
BeitragPowodzenia Panowie:) Niech system będzie Wam szczęśliwy w meczach ze mną:P Faworyci często zawodzą, wg siły wydaje mi się, że jestem faworytem (mogę się mylić, bo nikt prawdy nie mówi:)), ale system ma swoje prawa wszystko jest spłaszczone teraz, siły nie są zbyto zróżnicowane, wiec prawdopodobieństwo zdarzeń jest sprzyjające systemowi ale milten, dzelen, tuta, SOWA (mewa:), łowca promocji :), każdy może to wygrać:)
-
Jaki To Junior
BeitragDP 40 17 LP 40 17 OS 40 17
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitraghojność nad hojnościami to ja też, że 100 k dam
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragDzięki w przyszłym sezonie będzie ciężko na 3 win z rzędu, ale będę walczył
-
Liga Towarzyska - dyskuje
Beitragthorr ja tak z hallowen odpadlem