Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 75.
-
Wywiad wydanie październikowe
Beitraglokario
-
Ten półfinał okazał się fatalny w wykonaniu mojej drużyny, a na pewno wpłynęło na to złe dobory taktyczne i tragiczna ofensywa, zaledwie 3 strzelone bramki.. Wielkie gratulację dla wszystkich finalistów za awans, a w szczególności dla dużej niespodzianki mateo, który poskromił mnie w ostatniej kolejce.
-
Chciałbym zaapelować do niektórych graczy, że jak zapisali się do naszego turnieju to wypada grać na 100%, a nie oddawać mecze. Nie chcę i nie będę tutaj na forum wymieniał nickami gdyż to niepotrzebne, ale liczę że mój bezimienny apel przyniesie skutek. Dodam, że ja jako przedstawiciel BTF w innych organizowanych projektach zawsze gram na 100% i nie boję się kontuzji. Powodzenia wszystkim w turnieju
-
Ekstraklasa 5
Niemczyc - - Archiwum lig
BeitragWedług mnie główni faworyci do zwycięstwa to drużyny iBuyPower, inkwizytor, Black Devils. Ja, Legia...(L)...Warszawa oraz Tottenham Hotspur 1882 FC powalczymy o Ligę Europy. Powodzenia wszystkim
-
Ekstraklasa 1
BeitragRównież wielkie gratulację dla Martino, wygrać w takiej mocnej ekstraklasie to naprawdę wyczyn
-
Konkurs na Szczycie
Niemczyc - - Bar sportowy
Beitrag1. Twister 2. inkwizytor 3. Black Devils 4. Łęg Łowce 5. Celtic Glasgow 6. Livebird FC 7. thorrgall 8. FC Kamionka
-
Wywiad wydanie sierpniowe
BeitragProponuję Tuta96
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragDziękuję wszystkim uczestnikom za dobrą zabawę i wspaniałą walkę do ostatniej kolejki, a dla zdobywców nagród wielkie gratulację . Podziękowania również należą się Grupie G-8 za prowadzenie tej fajnej zabawy jak i wysokie nagrody, które dla nas za sponsorowali plus kilku darczyńców z poza grupy . Liczę, że odbędzie się kolejna edycja Typerka, w której również zamierzam wziąć udział P.S Emdeys dzięki za super walkę o 1 miejsce, może w następnej edycji jeśli się odbędzie to Ty mnie tym razem pokon…
-
1. FC RYBNIK FULL 2. iBuyPower 3. inkwizytor
-
Ektraklasa 2
BeitragA więc 1 kolejkę inauguracyjną Ekstraklasy 2 mamy już za sobą, a oto jej wyniki: 5dac0ea09cfb68d2med.jpg A tak przedstawia się tabela: 2012f4fb9936386emed.jpg Na koniec jeszcze ja podam swoje typy: 1. FC RYBNIK FULL 2. Liverbird FC 3. Tuciak United Team Czarny koń: ja :D
-
Ekstraklasa 1
BeitragMoje typy na podium to: 1. Black Devils 2. Internazionale Wodzisław Śląski 3. Legia - 1916 powodzenia!
-
Ektraklasa 2
BeitragWitam wszystkie drużyny Ekstraklasy 2 oraz graczy, którzy zamierzają ją obserwować Patrząc na obsadę walka powinna być przednia Życzę wszystkim dobrej i uczciwej zabawy oraz co najważniejsze zdobycia upragnionej patery Powodzenia! A tak przedstawia się siła drużyn Ektraklasy 2: 25f0ae9eb741.png Zapraszam również do ankiety, a także do typowania w komentarzach pierwszej trójki P.S Przepraszam za dwudniową zwłokę naszej ekstra spowodowaną moją osobą Pozdrawiam
-
Czasem może się zdarzyć na fair, że komuś grajka się skopie, ale to raczej pojedyncze przypadki. Jeśli chodzi o tego bana to po prostu skorzystałem z kolegami z pewnej promocji, ale jak widać okazała się ona jednak zbyt dobra Ekstra powinna ruszyć w nocy z czwartku na piątek, za opóźnienie przepraszam
-
Martino to naprawdę był przypadek, na naszym czacie dopiero go uświadomiłem, że grał ostro pytając czy na pewno zmieniłeś taktykę z ligowego, długo się wypierał, ale po chwili przemyślenia przyznał rację. Dodatkowo właśnie nie skopał nikogo z serwera tylko naszego Tuciaka, a to tym bardziej pokazuje, że to naprawdę przypadek.
-
Bardzo dobra decyzja lokario, na grę ostro w naszym turnieju nie ma miejsca i taka osoba zostanie od razu wykluczona z rozgrywek dla dobra reszty graczy. P.S Jak się później okazało nasz kolega ze stowarzyszenia zapomniał zmienić taktyki ostrej z meczu ligowego na fair w turnieju i dlatego tak zagrał, to może jest nieumyślny błąd, ale nawet za takie błędy w życiu się płaci. pozdrawiam
-
Czerwcowy konkurs Fut Time News!
Beitrag1. iBuyPower 2. Legia - 1916 3.*Stilon Gorzów*
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragRównież liczę na kolejną edycje typerka, bo to naprawdę fajny projekt, żałuję tylko że zawaliłem dwie kolejki tak jak kolega Olo więc dajcie szanse nam to naprawić hehe
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragPost dodałem przed 16:30 (gdzieś koło 16:23) czyli to jest za późno ?