Suchergebnisse
Suchergebnisse 561-580 von insgesamt 648.
-
Zitat von MustiSRSY: „Öncelikle boyle bir konuya yer verdiğiniz için teşekkürler tabiki buradaki önerilerden en azında bir kaç tanesi bile uygulansa daha mutlu oluruz oyuna daha çok bağlaniriz, 1- lig veya sponsor gelirlerinin arttirilmasin (şuanda hazırlık maçları sadece günlük futbolcu maaşlarını anca karşılıyor ) 2- inşaat sürelerinin kısaltılması 3- transfer piyasasına düzenleme getirilmesi“ Selamlar dostum , Öncelikle biz teşekkür ederiz yorum yaptığınız , öneride bulunduğunuz için. 1 - lig…
-
Zitat von Baycunoyan: „1-Antrenman süreleri uzatılsın. 2-Girilen turnuvadan çıkılabilsin. 3-Mobil uygulaması yapılmalı. 4-Daha fazla kişi oynaması için reklam yapılmalı.“ Merhaba , 1- antreman süreleri derken ? gün içinde verilen antreman mı , yoksa önceden ayarlayabildiğimiz antreman mı ? önceden ayarlayabildiğimiz antreman ise premium sayesinde 10 günlük verilebiliyor. 2- girilen turnuvadan çıkmak doğru değil , son dakika kalan çıkan çok olur bu sefer turnuvalar iptal olur. hoş olmaz. 3- Mobil…
-
Zitat von nejdet42: „1-Turnuvaya girdikten sonra çıkma hakkı da olsun turnuva başlamadan. 2-Kadro doluysa alınan oyuncu hemen reddedilmesin hangi oyuncuyu isterse menajer ondan feragat etsin. 3-Pazarlık aralığı biraz geniş olsun maaş pazarlığını kabul etmeyen oyuncuyla tekrar masaya oturulabilsin. 4-Antremanlar en az 7-8 gün ayarlanabilsin. 5-Tek tek oyuncunun özellikleri antremanda belli olsun ona göre idman ayarlansın.Mesela oh zeki diyelim ikili mücadelesi düşükse ona ikili mücadele verebilel…
-
Zitat von ysf.19: „1. Stadyum bitirme süresi biraz kısalsın.Hiç kredi kullanmayan biri için bitirmesi tam 7 yıl sürüyor böyle bir saçmalık yok. 2.Asistanları seçerken 10 level de seçebilelim.Sadece level derecelerinde ücret farkı gelsin.Ben bir antrenörü kovmak istiyorum mesela ama 8 level bir antrenörü 2-3 ay sonra 10 a çıkartıyorum çok zaman kaybı maalesef. 3.Oyuncu kiralama gelsin pazara ve kopyalama kaldırılsın.Böylelikle belki pazar biraz canlanır ve oyunda biraz gerçekçi olur.“ Merhaba , 1…
-
Zitat von OZWOLF97: „HERKESE SELAMLAR VE SAYGILAR. ÖNERİLERİM : 1-TÜM MAÇ TÜRLERİNDE CANLI ANLATIMDA DÜZELTMELER YAPILABİLİR. 2-KAMP MERKEZİNDE TAKIMIN GİDECEĞİ ANTRENMANLARIN ÖZELLİKLERİ ARASINDA ÖZELLİKLE 4 BÖLGEDE ( KALECİ,DEFANS.ORTA SAHA VE FORVET HATLARI ) AYRI AYRI ANTRENMANLAR OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLENEBİLİR. 3-GENÇ OYUNCULARIN GELİŞTİRİLİP TAKIMA KATILMA SÜRECİNDEKİ SÜRE KISALTILABİLİR.“ Selamlar hocam , 1- Demek istediğinizi anladım fakat onu biraz daha örneklendirip açar mısınız ? böyle…
-
Zitat von KUTLU: „Benim önerilerim: 1- Kovulan oyuncular bonservis bedeli olmadan transfer pazarına düşsün ve o oyuncuya ihtiyacı olan takımlar oyuncuyu alabilsin. Böylece hem daha uzun süre online olma sağlanabilir hem de başka birisinin ihtiyacı karşılanmış olur. Bizlerin kadrolarına giremeyen yetenek avcısının getirdiği oyuncuları almak isteyenler olur. 2- Alt yapı takımı oluşturulmalı. Direkt ayrı paf ligi gibi böylece alt yapı önemi arttırılabilir. Oyuncu havuzu daha canlı tutulabilir. 3- K…
-
Zitat von Kızıltan: „Herşeyden önce aşağıda yazacağım bence bu oyunda mutlaka bir an önce hayata geçirilmesi gereken önerilerimi yazarken,şunuda belirtmek isterim ki benim için en büyük ödül bu önerilerin hayata geçirilmesi olacaktır.Başka bir ödül beklentim yoktur. 1. Bir an önce eski sisteme dönülmeli ,böylece zaten üzerinde yeterince yük olan oyuncuların bir de daha fazla ücret ödemesi ve oyuncuların erken emekli olmasının önüne geçilmelidir. 2. Ligi en azından ilk 3.te bitiren takımlara sıra…
-
Zitat von Mutlu43: „Futbolcup ayak da durması için biraz da elimizi cep e atıp yani kredi alıp oyuna destek verip sonra tekrar bize geliyor zaten premiumlu antreman verdi tip daha fazla çıkması imkan sagiliyor“ Aynen katılıyorum , Ne ekersek onu biçeriz aslında , almanların para kazanması gerekiyor ki gerekli yatırım yapılsın türkiyeye.
-
Zitat von memoli4179: „1) Lİg sıralaması genel averaja göre değil, ikili averaja göre yapılsın. 2) Lig sonunda şampiyon olan takıma veya ilk üçe giren takıma para ödülü verilsin.“ Merhaba , 1- Gerçekçi bir oyun oynadığımız için bu kuralında gerçekçi olması taraftarıyım. Örnek verirsek Ben Hiçbir maçta gol bile yemeden galibiyet aldıysam , B takımına 1 maç yeniliyorum diye benim önüme mi geçecek? bence adaletli bir çözüm değil. şikeler çoğalır 2- Lig bitiminde belirli takımlara ödül verilmesi içi…
-
Zitat von Derby05: „Selamlar sayılar; Böyle bir konu hakkında söz hakkı verdiğiniz için arkadaşlar ve kendi adıma sizlere teşekkür ederim. Oyuna katılan yeni menajerler devamlı olmakta ve katılan menajerler lige atanmak için belli bir gün beklemek zorunda kalıyorlar. Bu beklemeyi ortadan kaldırmak için sistem tarafından önceden oluşturulacak lig ve takımlara yeni katılan menajerleri atamak daha iyi ve hızlı bir oyun sistemi olur diye düşünüyorum.“ Selamlar dostum , Öncelikle biz teşekkür ederiz …
-
Zitat von ercanmzl: „Ligi ilk 5 veya 6 da bitiren takımlara para yardımı yapılsın. Oyuncu ve antrenörlerin maaşınin yüksekliği ve hazırlık maçının her zaman olmaması yada bulunamaması nedeniyle kulüplerin maliyeti artmaktadır. Bu konuda Kuluplere para desteği sağlanmalıdır.“ Merhaba , evet haklısınız. yüksek maliyetli maaşları ödemekte hepimiz zorlanıyoruz. ( her gün oyunculardan kaçma tehditi alan birisi olarak söylüyorum bunu) Bununla ilgili çalışma sürdürülmektedir , yakında duyurusu yapılır …
-
Zitat von amathaunta: „liglerdeki takım sayıları eski haline getirilsin bence. Sezonlar uzatılsın oyuncuların maaşları çok fazla oluyor böyle ve çok çabuk yaş atlıyorlar“ Merhaba , takım sayılarının düşmesi oyunda yeterli sayıda kullanıcı bulunamaması ve oyuncuların beklemesine neden oluyordu. yapılan değişiklik oyuncular düşünülerek yapıldı , eski aktiflik sağlanınca takım sayılarıda eski haline döner. Yorumunuz için teşekkürler , hesabınıza 5m yatırılacaktır. İyi oyunlar..
-
Zitat von ozdemir41: „Haftanın manejeri neye göre seçildiği belirlensin bu durumda futbolcup üyeleri o haftanın menajeri olma konusunda çaba sarf etmeleri gerekir oyunda bir tık daha rekabet ortamı oluşturabilir rastgele seçildiği durumlarda oyuna 2010 da başlayan biri hiç seçilmezken bu yıl içinde katılan seçilmiş bu konuda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum.“ Merhaba , çok haklısınız size katılıyorum. eskiden haftanın menejeri , haftada 1 yöneticiler tarafından seçilirken şimdi günlük olarak si…
-
Zitat von aaasss: „Cogu kisi premium kullanmiyor. Antrenman plani bu şekilde 3 gunluk verilebiliyor en razla. Surekli antrenman plani yapmak zorunda kaliyoruz. Internete her istediginde giremeyen kisiler ne yapsin. Bunun 7 gune cikarilmasinin daha uygun olacagi kanisindayim.“ Merhaba , zaten premium'un amacı o , insanları rahatlatmak. o özelliği premiumdan kaldırırsan insanlar premium almaz , premium almayınca oyun sahipleri nasıl para kazansınlar? onlarında belirli bir giderleri var sonucta. on…
-
Zitat von tuchel: „kadrodan kovduğumuz oyuncularla tekrardan sözleşme imzalama imkanımız olsun transfer pazarında en altta şöyle bir başlık var Kulübünüzde yakın tarihte sona erecek kontratlar Akilli, Alp OH 28.12.2018 Neden(Oyuncu kovuldu) bu oyuncunun ne yaşı ne gücü belli resmen kayıplara karışmış ---------- Bazen yanlışlıkla kovduğumuz ya da yapılan transferin kadro aşırı şişik diye kulüpten giden en kötüsü de parasını verilmediği için kulübe ihtar çekip kaçan oyuncular daha da kötüsü sözleş…
-
Öncelikle dün itibari ile yeni yıla girmiş bulunmaktayız , hepinizin yeni yılını sağlıklı mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle , nice yıllarınız olsun inşallah. Gelelim öneriler kısmına , değerli önerilerinizi ankete sokma gibi bir niyetim yoktu. öneri her zaman iyidir , güzeldir. asla birbiriyle kıyaslanamaz çünkü hepsi bir amaca hizmet ediyor. o yüzden şöyle söyliyeyim ki anket işi iptal , aslında hiç olmamıştı ama siz öyle biliyordunuz , fakat ödül işi devam ediyor. Öneride bulunan herkese 5…
-
* Saat: 1:00 - 2:00 * Takımların lige tahsisleri yapılmaktadır. Bu süre Lig oluşacak kadar takım olduğunda geçerlidir. * Saat: 2:00 * Günün Menejeri seçilmektedir. * Saat: 3:00 * - Transfer penceresini açan günde satın alanan oyuncular artık kadroya dahil edilebilir. - Sponsordan gelen fonlar hesaba aktarılır. ( 3 saat önce veya 3 saat sonra olabilir) * Saat: 4:00 * - fizyoterapist işini yapar ve oyuncuları yeteneklerine göre iyileştirir. - Kırmızı ve sarı kartlardan ceza alan oyuncular eski dur…
-
Crescent'ten Amatöre satılık
Beitrag150 OH 29 190 DD 20 205 OR 31 215 FO 27 230 DI 30 240 OD 31 250 OL 25 260 KL 30 270 OH 31 285 FO 27 295 KL 27 360 KL 30 HEPSİ SATILIK, FAZLA OYUNCU VAR ELİMDE. ELİMDEN ÇIKARMAYA BAKIYORUM...
-
Genç oyuncu
BeitragSorun çözüldü gibi duruyor , bi kaç kişiden 60 16 adam geldiğini duydum bu aralar baya