Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 249.
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
BeitragHocam ama turnuvayi kurmadan once secilenlere bi sorsaniz iyi olur o tarihte turnuca warmi diye gibisinden cunku gecen baska bi turnuva wardi onun aciklanmasi icin 4 gun gibi bi sure bekledim sonrasinda cikmayinca baska turnufaya girdim simdide bu cikti buna giremedim boyle talihsizlikler oluyor
-
BeitragZitat von legendAltnts: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Hocam bu bu turnuvayami ait“ evet :)“ Hah simdi farkettim turnuva 21inde basliyormus bende konuda o tarih neye ait diye dusunuyordum bulundugum turnufada 21inde bitiyor sansizlik nereye kadar fidicek bakalım gunumuz kotu geciyor hadinhayirlisi
-
Zitat von sinan15: „Evet arkadaşlar kura çekimini tamamladık. Noter misali İbrahim adminimiz yardımcı oldu, kendisine teşekkür ederiz. turnuvaya katılan takımlar; Luleburgaz Sk aydede &kavakspor& Gaalatasaraay izmirgücü 35 hsv denizlispor kızılordu fk brava“ Hocam ismimi kayitlar bitti mesajinizdan once yayinlamama raymen turnucaya alinmamisim neyse saglik olsun
-
BeitragHocam bu bu turnuvayami ait
-
BeitragMenajer adi _Bayram_Akkurt_ takim adida alttaki imzada yaziyor hocam
-
SO4 Transfer Pazarı
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragOdyi ucuza birakirsan alirim
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragMandirali turker oyuncusunun mevki ne
-
Zitat von Ozdil44: „Abone olan sevilir abone olunur futbolcup.net/#/index.php?w=34…action=index&_=1526195865“ Hocam bircogunuzun verdigi linkler yanlis lutfen kuluo gazetenizden ayarlar bolumunde gazete linkini atjn tarayicida gazete sayfasinin linkinj degil verdiginiz linklerde kendi gazetemize yonlendiriliyoruz
-
Kullanici adi:Whitewolf takim adi: BeyazKurt FC Kullanici adi:Kingslayer takim adi:44_MaLaTyAsPoR_44 Abi kardes olarak kullaniyoruz alttaki benim aramizda transfer vs olmadi arkadas ekliyiz arada sim felanda yapiyoruz ayni wifi uzerinden giriyoruz hesaplarimizin kayit altina alinmasini rica ediyoruz
-
Almanca sorunu
BeitragSaolun hocam sizide ugrastirdim KONU KILIT
-
Almanca sorunu
Beitrag1 tane gonderdim biraz once bidahakine dikkat ederimde 35i asmamasi gerekmiyormuydu normalde
-
Almanca sorunu
BeitragSuan 35 kovmama gerek yok o zaman sezon sonu yarisi gidiyo zaten
-
Almanca sorunu
BeitragHocam kovdum birini yerine yenisi almistim zaten bugun normalda 35 oluyomus tamdida bugun yetenek avcisi bi oyuncu getirmis onu almistim onla 36 oldu su almanca isini cozebildinizmi surekli olarak cikiyordu simdi gitti