Quellcode (1 Zeile)Zitat von AkinUzgul: „Kredili idman verene bedelsiz oyuncu kiraliyorum. Istediği zamana kadar oynatabilir.“ Bende full kredili idman mevcut. bu arada bir gençler var elimde sorma Akın. görsen ağzın sulanır. Demedi deme .
Zitat von Mutlu43: „Eyvallah ben fark edememiş kusura bakma geçen sakatlandı idi dedim sertlik mi oynadın 2 si gitti biriside tamamen gitti o zaman turnyvadam kaynaklı ya millet para kazansın diye turnuva kuruyırun bu kadar da sert oynatılmaz ki“ Biraderim, Turnuvalarda bir çok menajer sert oynuyor. Benim de bir çok futbolcum sakatlandı. Ben uzun zamandır turnuvalara en dandik kadroyla çıkıyorum ki lig maçına sakatım olmasın. 2 senedir bana destek oluyorsun bu oyunda. Ben senin bunca yardımına k…
Zitat von Mutlu43: „Resimdeki farklı olan şeyi bulun bakalım :)“ Mutlu, bak bu aramızdaki hazırlık maçı. Söyle bana , bu maçta senden kim sakatlanmış ?
Zitat von Gençfenerbhçe: „Buralar gerçekten ölmüş ya. Şuraya bak toplasan 5 kişi sohbet edılmıyor. Ve işin kötü yanı. Oyunda moderatör varmı yokmu belli bile değil.“ Takılma bunlara kardeşim. Biz bize yeteriz. İyi oyunlar.
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Bendeki olayda budur beyler .“ Forvette çok pis gözüm var sakatlanırsa veya kart falan görürse şaşırma abi hashhaasnmssm“ Hayırlı olsun kardeşime .
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Mutlu43: „Fiyatı ne dostum“ 130m veren var. En iyi teklife satacam“ 390 19 OH 175 ml ye sattım. Rekorumu geçebilecek misim abi :D“ Gençlikten çıkışı 390 güçmüydü. Benımkının genclıkten cıkıs tarıhınde 20ye basıyor ama :)“ 380 cikti. 1.5 haftada 10 guc atladi 20 yasina gecti. 390 19u gordu“ Seninki 1 tık daha iyi çıkmış. Bakalım bende ortalama 1…