Bendeki olayda budur beyler .
FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Bendeki olayda budur beyler .
Forvette çok pis gözüm var
sakatlanırsa veya kart falan görürse şaşırma abi hashhaasnmssm -
Avusturya serverinde oynayan varmı?
-
Forvette çok pis gözüm var
sakatlanırsa veya kart falan görürse şaşırma abi hashhaasnmssmHayırlı olsun kardeşime .
-
Bu ayın 22sinde gençlikten cıkıyor satılıktır.
-
Merhaba arkadaşlar.
-
Merhaba abi
-
Buralar gerçekten ölmüş ya. Şuraya bak toplasan 5 kişi sohbet edılmıyor. Ve işin kötü yanı. Oyunda moderatör varmı yokmu belli bile değil.
-
Buralar gerçekten ölmüş ya. Şuraya bak toplasan 5 kişi sohbet edılmıyor. Ve işin kötü yanı. Oyunda moderatör varmı yokmu belli bile değil.
Takılma bunlara kardeşim. Biz bize yeteriz. İyi oyunlar.
-
Takılma bunlara kardeşim. Biz bize yeteriz. İyi oyunlar.
Eyw abi doğru diyorsunda forumu canlandırmak ıcın birşeyler yapmaları lazım -
Gençlikten yeni çıktı satılık.
-
Hazırlık Maçı
Tüm günlerim boş ev veya dep hzırlık maçı arıyorum
kulüp: FC OZİ
Stad: 55.550 -
İyi bayramlar arkadaşlar.
-
İyi bayramlar arkadaşlar.
Biraz geç oldu ama; İyi bayramlar abi
-
Resimdeki farklı olan şeyi bulun bakalım

-
Resimdeki farklı olan şeyi bulun bakalım

Mutlu, bak bu aramızdaki hazırlık maçı. Söyle bana , bu maçta senden kim sakatlanmış ?
-
Eyvallah ben fark edememiş kusura bakma geçen sakatlandı idi dedim sertlik mi oynadın 2 si gitti biriside tamamen gitti o zaman turnyvadam kaynaklı ya millet para kazansın diye turnuva kuruyırun bu kadar da sert oynatılmaz ki
-
Eyvallah ben fark edememiş kusura bakma geçen sakatlandı idi dedim sertlik mi oynadın 2 si gitti biriside tamamen gitti o zaman turnyvadam kaynaklı ya millet para kazansın diye turnuva kuruyırun bu kadar da sert oynatılmaz ki
Biraderim, Turnuvalarda bir çok menajer sert oynuyor. Benim de bir çok futbolcum sakatlandı. Ben uzun zamandır turnuvalara en dandik kadroyla çıkıyorum ki lig maçına sakatım olmasın. 2 senedir bana destek oluyorsun bu oyunda. Ben senin bunca yardımına karşı mümkün değil hainlik yapmam. Bunu bilmeni isterim.
-
Eyvallah dostum çok kızdım amçç
-
250 kredinin alımları kapatılmış sanırım artık en az 500 kredi alınabiliyor. Sistem 3 gündür daha aşağı kredi alımlarında hata veriyor. Konu başlığı açıp bildirdim ama ne gören ne cevap veren var. Bu konuya bir çözüm istiyorum.
-