Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 385.
-
Zitat von Oguzhan Ozen: „board.playzo.de/index.php/Thre…M-TURNUVASI-2020-Fikstür/ SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi! Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.“ Oğuzhan, saat kaçta ve nasıl oynanacak. Bu turnuva neden turnuvalar sayfasında gözükmüyor ? Ben turnuvaya kayıtlıyım. Fikstürde tamam. Ama neden benim kayıtlı olduğum turnuvalar arasında gözükmüyor ? Açıklama için peşinen teşekkür ederim.
-
Çanakkale-2 Kredi ve Para Ödüllü Turnuvamız ;Kulübümüzce ikinci turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz.Kredi ve para ödüllü turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir.Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte katılacak tüm kulüplere başarılar dileriz. SON 2 .KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. SON İKİ YER BOŞ. HADİ ARKADAŞLAR, İLK KREDİLİ TURNUVAMA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM. DİĞER TURNUVALARIMI SADECE PARA ÖDÜLLÜ Y…
-
Çanakkale-2 Kredi ve Para Ödüllü Turnuvamız ; Kulübümüzce ikinci turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz. Kredi ve para ödüllü turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir. Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte katılacak tüm kulüplere başarılar dileriz.
-
Zitat von melekmete: „Zitat von Ahmet: „Akın, Oğuzhan, Ozi, Mete, Aksoylu, Umut, Esatpaşalı, Tarık, Şevket, Mutlu43, GençFenerbahçe, Akif, 17Gökhan17, Ragingbull, Kızıltan, Tersinli, Furkan, Lakers'80, YOKLAMA ALIYORUM ARKADAŞLAR. HERKES BURADA MI ? Bu arada Selam arkadaşlar.“ burdayım kral...“ Sende hoş geldin kardeşim.
-
Zitat von AKSOY_LU: „selamınaleyküm arkadaşlar herkese hayırlı haftalar iyi eğlenceler ben yıllardır bu oyunun içindeyim , yaklaşık net değil ama 1 seneye yakındır da bu forumdayım ancak gelinen son noktada klüp arsam büfem vs . rehin durumda liglere geç atnmak oyuncuların satılamamsı falan beş parasız kaldık 2-3 bina kaldı onları da rehin verdik mi sıfırı tüketeceğim pazarda eli ayağı düzgüne yakın 1 tane oyuncum var ona da teklif yok ilgilenen olursa takım adı yetenek_sizler menejer aksoy_lu n…