Suchergebnisse
Suchergebnisse 681-700 von insgesamt 701.
-
beklerlerr yükseliyor
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragDeneme amacıyla açtığım turnuvaya katılımınızı bekliyorum. Turnuva adı: beklerlerr yükseliyor Turnuva ödülleri: 1. 200.000€ 2. 200.000€ 3. 200.000€ 4. 150.000€ 5. 150.000€ 6. 150.000€ 7. 100.000€ 8. 100.000€ Turnuva linki: futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1523616911 Teşekkürler iyi oyunlar
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von evrenaldo: „Bi oh gelse güzel olucak“ Bana fo lazım süper olur valla
-
Genç oyuncu
BeitragIsyan ise yaradı galiba her ne kadar reddetmiş olsam da genç geldi bugün
-
Genç oyuncu
BeitragO 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok
-
Genç oyuncu
BeitragGençler bu sıkıntıdan çıkışımız isyanım o yüzden
-
Genç oyuncu
BeitragOrası öyle ama gec kalınca geri kalıyorum normal olarak. kadroda oyuncu eksiğim de var bari gençler gelse de onları oynatsam
-
Genç oyuncu
BeitragOyunun sistemi galiba bana karşı bende sadece 5 genç var daha önce de sormuştum şans falan demişti admin ama bu kadar da olmaz ki arkadaşlara ilk 10 günde 7 tane geldi ben hala bekliyorum.
-
UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]
BeitragO tarihte turnuvam var maalesef
-
Satılık 380 FO 25
Eserbekler - - Satılık
BeitragBana 30mye satılabilir bence
-
BeitragTurnuvayı şifresiz yapman katılımı arttırır şu an için ödül düşük yüksek ödüller olmaya başlayınca şifre koyman daha iyi olur
-
BeitragTurnuvalarda maçlar kuran kişinin sahasında oynanır yani katılanların stadyumlarının kapasitesinin bir önemi yok senin stadının kapasitesi önemli
-
Konular
BeitragOnu biliyorum. Teşekkürler
-
Konular
BeitragAdmin forumda konular için "okundu olarak işaretle" gibi bir sey eklememiz mümkün mu ? Ben telefondan girdigim için konu birikince tek tek açmak zorunda kalıyorum sıkıntı oluyor. Ilgilenmedigimiz konuyu o şekilde geçebiliriz bence.
-
Turnuvalar
BeitragTurnuvalarda tamamı dolmayınca oynanmıyor bu çok saçma biz bütün planı girmiş olduğumuz turnuvalara göre yapıyoruz oynanmayınca boşuna günlerce bekliyoruz. Ya kaç kişi olursa olsun oynansin ya da son katılım günü diye bir şey çıksın o tarihe kadar dolmazsa turnuva iptal olsun ve başka turnuvaya girebilelim. Bu şekilde zarardan başka bir şey değil
-
Turnuva geliri
BeitragTurnuva kurunca ev sahibi takımin geliri ne kadar oluyor. Bilen ya da daha önce kurmuş biri bilgi verebilir mı
-
Lig ödülleri
BeitragUmarım bu büyük yenilik oyunculara fayda sağlar bakıp göreceğiz
-
Fc Nerissa satılık genç oyuncular
Eserbekler - - Satılık
BeitragFiyatlarını da belirtirsen daha iyi olur. Fo için ne kadar istiyorsun
-
Lig ödülleri
BeitragLig maçlarında alınan puanlara prim verilebilir. Lig çıkanlara ödüller verilebilir. şu an bir çok takımın oyuncuları yaşlı ve transfer pazarına girecek bütçesi yok bu konuda da yardımı olur
-
Oyundaki Hatalar
BeitragBüfede yarısı gözükmüyor bende. Ayrıca herkesin 6-7 Genc oyuncusu var bende sadece 2 Genc var bu normal mi ya