Oyunun sistemi galiba bana karşı bende sadece 5 genç var daha önce de sormuştum şans falan demişti admin ama bu kadar da olmaz ki
arkadaşlara ilk 10 günde 7 tane geldi ben hala bekliyorum.
Genç oyuncu
-
Eserbekler -
12. April 2018 um 11:27 -
Geschlossen
-
-
Geç olsun temız olsun ilk gelen gençler çoğunlukla 20 . 40 arası geldi bunlar 50 ve üzeri gelir
-
Orası öyle ama gec kalınca geri kalıyorum normal olarak. kadroda oyuncu eksiğim de var bari gençler gelse de onları oynatsam
-
Evet bana da son oyuncu baya geç gelmişti 10 güne yakın geldi
-
Ben şuan 7 gençle oynuyom ligim 1 lig taparlanmak için lig düşücem buda 2. 3 sezon ve çıkış için taparlanmak da vakit alicak yani bişekilde çoğumuz sıkıntılı donemler geçiricez
-
Gençler bu sıkıntıdan çıkışımız isyanım o yüzden
-
Bende 6 genç var

-
Oyunun sistemi galiba bana karşı bende sadece 5 genç var daha önce de sormuştum şans falan demişti admin ama bu kadar da olmaz ki
arkadaşlara ilk 10 günde 7 tane geldi ben hala bekliyorum.tamamda bu normal bende de 5 genc var almanya serverinde de oynuyorum, orda da hep 5 gence kadar cabuk geliyor 6 ve 7.genc biraz gecikiyor.
-
O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok
-
gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var
-
O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok
gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var
sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani. -
Bi oh gelse güzel olucak
-
Isyan ise yaradı galiba her ne kadar reddetmiş olsam da genç geldi bugün

-
Bi oh gelse güzel olucak
Bana fo lazım süper olur valla
-
bende 1 genç oyuncu var ne yapabilirim gücü 20
-
Bana fo lazım süper olur valla
bana dün fo geldi 35 ama yasi 16.. -
bana dün fo geldi 35 ama yasi 16..bana od geldi 30 ama yaşı 18 kovdum mecbur

-
gelir arkadaşlar gelir sabredin

-
sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.belli bir krıter var genc göndermede onu bilmek gerekiyor sans işi felan degil bana göre
-
belli bir krıter var genc göndermede onu bilmek gerekiyor sans işi felan degil bana göre
ben 2008 den beri oyunun isindeyim hic birsey bilmen gerekmiyor sistem yolluyor..
-