Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 3

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Twister- mistrzunio Thorgall- wicemistrzunio Celtic - wicemistrzunio-wicemistrzunia A wiadomo że i tak silnik zrobi swoje:p Powodzonka wszystkim:p P.s Zaczyna już widać różnicę sił między ekstra 1 a ekstra 3

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von emdeys: „Hej, I co z kontynuacja Typerka? Wiem ze problemy sprzetowe itd. Pytam bo nie chce mi sie wchodzic na forum 10 razy dziennie sprawdzac czy juz jest jakies info :P“ Kontynuacja będzie i typerek będzie dokończony. Czekamy aż naprawią komputer od GLa bo tam było wszystko. Będzie wkrótce informacja co i jak dalej. Cierpliwośći. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von mariusz76: „A gdzie można znaleźć administratora?“ Ehhh czyli jednak ban... Na stronie logowania na samym dole jest odnośnik ,,support" tam zgłaszasz co i jak... Administracja nie daje banów za byle co dlatego warto zapoznać się z regulaminem gry. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

To nie ten dział kolego z takimi pytaniami. Na stronie logowania pod loginem i hasłem jest ikonka ,,odzyskaj hasło'' Tam wpisujesz maila i nazwę użytkownika i ci wyślą ponownie wszystko. No chyba że podczas logowania pisze ci że twoje konto zostało zablokowane na ileś tam lat to już w tej sprawie do administracji musisz pisać. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Don Pe-Pe: „Witam szanowne gremium Mam problem, jak menago Zbogiem w grudniu 2018 roku, który to poruszył w temacie: zawodnik nie chce podpisac kontraktu Mi co prawda do końca sezonu pozostało jeszcze 11 meczy i przerwa w środku sezonu, niemniej zaniepokoiłem się komunikatem. Zawodnik twierdzi, że podpisaliśmy kontrakt dwa dni temu, a sytuacja wyglądała tak jak opisał to Zbogiem w podanym w/w temacie. Z racji tego, że w temacie nie pisze jak i czy w ogóle problem został rozwiązany oraz…

• Benutzer-Avatarbild

Wkradła się wam mała nieścisłość bo do 84' to Kmita prowadził 1-0 i on był Mistrzem, wtedy ja wyrównałem na 1-1 i oboje zostaliśmy z tyłu:p A tak poza tym to wporządku artykuły:) Fajnie się czyta. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

PP 30 17 PP 30 18 BR 30 18

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

1.Internazionale Wodzisław Śląski 2. Inkwizytor 3. *Stilon Gorzów *

• Benutzer-Avatarbild

Lipcowy Konkurs Fut Time News!

Oldboy - - Archiwum

Beitrag

1 Martino 2.Mewa 3.kriss

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Casanowa: „Ave, Niemczyc łobuzie co zrobiłeś, co do decyzji Lokario prawidłowa zapomniałem taktykę zmienić przypomniało mi sie jak grałem mecz do Ligi Symulacyjnej o godz 12:00. Jeszcze jedna kwestia można sobie łatwo sprawdzić raporty z ekstra, Oldboy to Ty w 1 meczu zbiłeś mi bona, w 2 przyznaje dostałem czerwoną. Kto ma raporty niech sobie prześledzi to ja kosy dostawałem w pierwszych meczach, a że dwa mecze zagrałem bardziej agresywniej już awantura i obrażanie się Oldboya. Chciałe…

• Benutzer-Avatarbild

Ektraklasa 2

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

1.Martino 2. dzelen 3. LKS Pogórze

• Benutzer-Avatarbild

Legendy FutbolCup

Oldboy - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - zybiss 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Zitat von Casanowa: „Panowie musicie sie pogodzić Niko będzie mistrzem:) “ Widzę że koledzy z BTFC mają taki sam plan jak w 1 lidze gdy graliśmy razem...jeden kopie po to by drugi mógł ugrać cokolwiek Tylko wtedy wam ten plan nie wypalił...zobaczymy jak będzie tym razem Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von JacuWoods: „Zitat von Oldboy: „Zitat von JacuWoods: „Klub E-InstalPro Piersna przegrał 5 pierwszych kolejek walkowerem, więc pewnie i teraz też przegra 3:0. Mecz z jego udziałem trzeba anulować “ Jeśli tak faktycznie będzie to zostanie zastosowany ten pkt w regulaminu. 18 a) W przypadku meczu zakończonego walkowerem, wszystkie typy, które dotyczą tego meczu, nie zostaną uwzględnione. Czyli może się okazać w przypadku w/o że za ten mecz nikt nie dostanie naliczonych pkt. Narazie typujem…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von JacuWoods: „Klub E-InstalPro Piersna przegrał 5 pierwszych kolejek walkowerem, więc pewnie i teraz też przegra 3:0. Mecz z jego udziałem trzeba anulować “ Jeśli tak faktycznie będzie to zostanie zastosowany ten pkt w regulaminu. 18 a) W przypadku meczu zakończonego walkowerem, wszystkie typy, które dotyczą tego meczu, nie zostaną uwzględnione. Czyli może się okazać w przypadku w/o że za ten mecz nikt nie dostanie naliczonych pkt. Narazie typujemy zgodnie z rozpiską.

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Coś tu cicho ostatnio więc odświeżę temat ​Brawo Nico za wygranie 1 rundy Tak wygląda tabela po 11 kolejkach: 8a06ca78333df219.png Tak wyglądał rozkład sił przed sezonem 0b64afcfc2c8da6b.png ​A tak prezentuje się tuż przed startem rundy rewanżowej dce5528cd912bb6b.png ​Jak widać najpoważniejszych wzmocnień dokonały drużyny: Tottenham Hotspur 1882 FC +1100Q Twierdza Witkowo +1100Q Internazionale Wodzisław Śląski +900Q ​Kolonia City +700Q ​Black Devils +600Q Legia - 1916 +400Q FC Brzozie Lubawskie…

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Zitat: „​Noo troszkę dziwne wyniki tutaj widzę Oldboy co to za zadyszka? Fizol, sun, wojtas co tak niskoo? Niko zaskakuje “ Wszystko idzie zgodnie z planem...tfu... Czyli tak jak przewidywałem to silnik będzie rozdawał karty a nie my heheheh

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

N 60 17 OP 60 17 OS 60 17

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von mariusz76: „Witam, kiedy będzie wystawiona kolejka do VI edycji“ Typerek odbędzie się z opóźnieniem. Bądźcie cierpliwi:) Poinformujemy was o starcie. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

3 kolejka za nami Zapowiadany pojedynek Grupy G-8 Black Devils - Kolonia City zakończył się zwycięstwem 3:2 dla ekipy Black Devils. Emocje był praktycznie do samego końca ponieważ Black Devils prowadził już 3:0 aż tu nagle...szybie 3:1...jeszcze szybsze 3:2 i???Na szczęście mecz się zakończył thx woooojtaaaas za pojedynek Na pewno niespodzianką jest wynik w meczu Legia...(L)...Warszawa 2:1 *Stilon Gorzów * Niestety tym razem manager zespołu *Stilon Gorzów * musiał przyjąć porażkę z pokorą. Poje…