Suchergebnisse
Suchergebnisse 661-680 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragJest 26 junior. A więc zaczynamy. Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.15 stycznia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora…
-
Wywiad wydanie styczniowe
michallisk - - Archiwum
BeitragZitat: „generalnie jak w ankiecie będzie Soon to i tak wygra dzięki klanowi więc kolejne typy zbędne“ A ja na przekór proponuję SooNa. Niech wygra i miejmy to już za sobą
-
Grupa A unia niećkowo / lokario KS Kretovia / Kret Leech Pozz / lukasz7812 Chelsea KnO FC / Mateo Di Stefano Grupa B Zryw Dabrowka / Dullux Real Madrid / Mewa Blue Tigers FC / Adek Old Squad Zory / jaroslaw Grupa C FC Cyganka / Dagmarina RWKS Sparta / michallisk Perla Chmiel / Dawidm412 King Łódź/Nico Grupa D Twister / tornado iBuyPower/ SooN Bagwell Academy / Theodor T-Bag Bagwell Łęg Łowce / Niemczyc Wyniki podajemy w tym temacie. Proszę o potwierdzenia wyników przez obu graczy.Wyniki do 90 mi…
-
1. RWKS Sparta / michallisk / extraklasa 2. Zryw Dabrowka / Dullux / 1 liga 3. Twister / tornado / ekstraklasa 4. unia niećkowo / lokario / Liga najwyższa 5. Real Madrid / Mewa / Ekstra 6. FC Cyganka / Dagmarina / A klasa 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. iBuyPower/ SooN / Ekstraklasa 9.Perla Chmiel / Dawidm412 / Ekstraklasa 10. Blue Tigers FC / Adek / 1 liga 11.Leech Pozz / lukasz7812 / Ekstraklasa 12. King Łódź/Nico/ ekstraklasa 13.Old Squad Zory / jaroslaw/ 2 liga 14.Bagwell Academy / Th…
-
Szukam 16 chętnych do rozegrania turnieju sym. Turniej zaczniemy jak będzie komplet zespołów. Drużyny podzielę na 4 grupy po 4 zespoły. Gramy mecz i rewanż, każdy z każdym. W fazie grupowej wynik do 90 minuty. Wyniki podajemy w temacie specjalnie do tego założonym. Proszę o potwierdzanie wyników. Na rozegranie fazy grupowej mamy 7 dni. Z każdej grupy awansuje po 2 najlepsze drużyny.W ćwierćfinale gramy systemem najlepszy z trzech gier. Trzeci mecz u menadżera który jest podany jako drugi w parze…
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „OZ 40 17 PP 30 16 LP 40 18“ Mamy prawidłowy typ. Wysłał go kolega Kret i to on wygrywa główna nagrodę w wysokości 4.000.000 Dyspozycje wypłaty wysyłam do supportu. Gratuluję !!! A ja czekam na następnego i zaczynamy od 1.000.000 A oto junior : PP 30 Q 16 lat junior25j_qaxewpr.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragKolego Lewus trochę za szybko , ale cieszę się ze są chętni na 4 miliony. Musisz jeszcze raz podać swoje typy. Jest 25 junior. A więc zaczynamy. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.23 grudnia roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy …
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc pora na rozstrzygnięcia konkursu. Niestety nikt nie trafił juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła już 4.000.000 A oto ten talent : N 16 lat 35 Q junior24j_qaxhrsw.jpg
-
GALA FC - NOMINACJE - PROJEKT ROKU FC
michallisk - - Archiwum
BeitragWoooojtaaaas za Ligę towarzyską - projekt nad projektami , ilość zespołów poraża GL7 i MartinoMartinez który mu pomagał w czasie nieobecności - Typerek pierwsza inicjatywa zwykłego usera na Forum, nadal trwająca i płacąca nagrody z własnych kieszeni zwykłych userów. Szczyt G-8 - crème de la crème rozgrywek miedzy klubowych organizowanych przez graczy
-
Jaki To Junior
BeitragWłaśnie ,że dostał. Ale koledzy muszą jeszcze raz podać swoje typy. Od początku : Jest 24 junior. A więc zaczynamy. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.25 listopada roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje pisze…
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc pora na rozstrzygnięcia konkursu. Niestety nikt nie trafił juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła już 3.500.000 A oto ten talent : OŚ 17 lat 35 Q junior23j_qarehhe.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest 23 junior. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.25 listopada roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora…
-
Automatyczne wylogowywanie
BeitragJa często korzystam z telefonu i nie mam problemów. Ale. Stosuję pewien myk. Przeglądarka Chrom i otwieram kartę incognito. Śmiga bez wylogowywania.
-
Jaki To Junior
BeitragJak dostałem tego juniora to aż sprawdziłem czy wszyscy asystenci mają 10 lvl. Mają. Dziś niedziela więc pora na rozstrzygnięcia konkursu. Niestety nikt nie trafił juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła już 3.000.000 A oto ten talent : N 18 lat 25 Q junior22j_qaheewn.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest 22 junior. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.10 listopada roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora …
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety dla Was a stety dla mnie. Nikt nie trafił juniora. Więc kasa jeszcze u mnie poleży. Ale suma wzrośnie do 2.5 miliona. Junior to OŚ 17 lat i 60 Q. Czekam na następnego i ruszamy. junior21j_qapsxen.jpg
-
Wywiad wydanie listopadowe
michallisk - - Archiwum
BeitragZitat: „wciąż czekam na wywiad z woooojtaaaasem (a jeśli i tym razem większość zyska przedstawiciel któregoś z "wielkostadnych" stowarzyszeń to może wywiad z wojtasem ukazałby się jako dodatek do świątecznego wydania gazetki? - taki prezent pod choinkę )“ Popieram . Popieram . Popieram .
-
Gratuluję Tornado wygrania I edycji. Gratuluję wszystkim uczestnikom. Dyspozycje co do wypłaty nagród poszły już do supportu. SPSpng_qapnhen.png