Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 425.
-
Haftanın menajeri
BeitragÖzletti ama arayı açtı:)
-
Kredili oyuncuların gücü herzaman yüksek olur. Asistan level 10 olur ve premiumlu antrenman verirsen baya gençlikten iyi güçle çıkarlar. Benim olmadı bu şekilde asistanlar 9. seviyede ama burdaki arkadaşların vardır muhakkak.
-
Haftanın menajeri
BeitragAynen üstadım haklisin biz elimizden geleni yapalım. Evren üstadı göremiyorum uzun süredir
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAynen eser takıma olmazsa satıp degerlendirecez
-
Haftanın menajeri
BeitragAynen üstadım bende yazıyorum oyundakilere ara ara ama turnuvalar arttıkça katılımın artacağını düşünüyorum. Ama bu konuda baya yol katedmemiz gerekecek.
-
Haftanın menajeri
BeitragÜstadım çok şükür bende iyiyim.Bir tiyo daha verdik:)Hayat nasıl gidiyor üstadım?
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragEser benim gözlemciye benzer sonra:) nazar değmesin.
-
Haftanın menajeri
BeitragMurat üstadım nasılsın:)Haftanın menajeri kendi liginde olup gücü çok fazla olan takımı farklı yendigin zaman oluyor benin tahminim öyle.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok şükür bende iyiyim:) Sevindim kazanmana benim durumumda seninle aynı orta sıralardayım. Gençlerle bakalım durum nasıl olacak ben pek ümitli degilim ilk gelen gencler cok iyi değiller
-
Şevket üstadım gençler harika. Tebrik ederim:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragEser nasılsın neler yaptın bugün?
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
ercanmzl - - Turnuvalar
BeitragErkan Hocam zaman buldukça bekliyoruz foruma:) Senin nasıl gidiyor?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCümleten hayırlı akşamlar dostlar. Şevket üstadım akşamları girebiliyorum işlerden dolayı. Sen nasılsın? izinliydin sanırım bugün
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAnladım üstadım allah kolaylık versin işlerinde.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok şükür bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Bugun haftabasi baya yoğundu. Senin izin haftasonu yokmu?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragŞevket üstadım nasılsın bugün izinlimiydin?
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragibrahim 1 tane kaldı sanırım:)