Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
puter schrieb:
zespół Fc Baca do dziś nie zwolnił terminu na mecz 12.04 i nie odpowiada na wiadomości
Szukaj rywala, zebys nie miał pustego MT. -
-
Huragan Humniska nie znajduje mi takiej drużyny... już ok
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „soints“ ()
-
-
-
Mam podobny problem co kolega wyżej. Klub KKS KONIN nie przyjmuje zaproszenia na mecz towarzyski - wiadomość przypominająca została wysłana. Mam z nim mecz 17.05, więc trochę czasu jeszcze jest. Gorzej ma się sprawa z klubem FC Baca. Gość ma zajęty termin na 5.05 i nie daje znaków życia od tygodnia, mimo wysłania dwóch wiadomości przypominających.
VA Liga
-
Ja już znalazłem zastępstwo nie dam 2 raz sobie obustronnego walkowera jak z właśnie fc baca miałem w poprzedniej edycji, dla takich powinno być jakieś ostrzeżenie albo wykluczenie
Wysłałem informacje dla klub bu FC Baca
Ze jeśli do 10 mają nie dostanę zaproszenia na mecz w ramach 13 kolejki ligi towarzyskiej(18 mają) szukam sobie innego rywala (oczywiście poinformuję o tym tutaj jeśli to się stanie) -
-
-
-
Lewus19 schrieb:
Zespół KKS KONIN nie przyjmuje już od ponad tygodnia zaproszenia na 17.05. Wysłałem dwie wiadomości na pw. Kiedy będę mógł zacząć szukać innego rywala na ten termin?
Wystarczy zajrzeć albo do gazetki albo do regulaminu - tam jest wszystko napisane.
Mecz ma być zaakceptowany na minimum 3 tygodnie przed terminem, jeśli nie jest, a wysłane było minimum 1 PW przypominające można szukać sobie rywala. -
woooojtaaaas schrieb:
Lewus19 schrieb:
Zespół KKS KONIN nie przyjmuje już od ponad tygodnia zaproszenia na 17.05. Wysłałem dwie wiadomości na pw. Kiedy będę mógł zacząć szukać innego rywala na ten termin?
Wystarczy zajrzeć albo do gazetki albo do regulaminu - tam jest wszystko napisane.
Mecz ma być zaakceptowany na minimum 3 tygodnie przed terminem, jeśli nie jest, a wysłane było minimum 1 PW przypominające można szukać sobie rywala.
Zapomniałes Dodać że najlepiej o tym Poinformować bo może się obrócić przeciwko niemu
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-