Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
-
Nie mogę wyszukać drużyn:
- FC WALEC Dobrodzień
- RTS Zorza Świeligów
- Balasport Ostrów
- AKSON
Z ich strony brak odzewu
VICTORIA POMORZOWICE
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Radek25“ ()
-
-
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Kez_“ ()
-
-
czesc, juz od tamtego sezonu zrezygnowalem z meczow miedzysezonowych, a w tym wlasnie dowiedzialem sie ze jestem uwzgledniony w tym terminarzu miedzy sezonami lt - ewentualnych przeciwnikow wedlug tego terminarzu do konca miesiaca chetnie przyjme ale na mecze u siebie zeby juz nie robic burdelu, a jak komus nie pasuje gra na wyjezdzie to niech sobie poszuka innego przeciwnika na dany termin
huragan humniska, VB -
FC Dzikie Wieprze (s) - nie zaakceptował meczy na 1 i 2 runde (08 i 19.04.2019)
Visca Catalunya (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (24.04.2019)
F.C Barcelona. (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (25.04.2019) -
-
-
Jesli regulamin zezwala Wam na szukanie nowych rywali, proszę to robić, żebyscie nie zostali bez MT na dany dzień.
1 runda - 1-11 kolejka - możecie już od 27/03 mieć nowych rywali na te terminy
2 runda - 12-22 kolejka - od dzisiaj (01/04) możecie mieć nowych rywali
Mecze międzysezonowe - od soboty (06/04) możecie mieć nowych rywali - jesli rywal ma już zajęty termin, od razu szukajcie nowych rywali. -
-
-
-
-
-
Przepraszam bardzo za problemy, ale niestety jestem zmuszony do zrezygnowania z udziału w lidze towarzyskiej.
Zostałem przydzielony do V ligi podgrupy VA, klub Sparta Radlin F.C.Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Lewus19“ ()
-
Czesc,
jesli nie wyszukuje Wam jakiegos zespołu jest on prawdopodobnie nieaktywny. Jak ktos już znalazł sobie innego rywala na ten termin - nie ma problemu, kto chce może zacząć szukać innych rywali, kto chce może się jeszcze wstrzymać.
Dodatkowo z LT wycofały się zespoły (niestety po wrzuceniu terminarzy):
Sparta Radlin F.C.
KS UNIA Lisowice
Asfalt 1,7 km
Terminy z w/w zespołami proszę traktować jako WOLNY LOS, czyli gracie z kim chcecie - mecze te będą zweryfikowane jako w/o dla przeciwników tych zespołów. -
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 5
5 Besucher
-