Wcielając w życie pomysł Kreta założyłem temat, gdzie możecie wymieniać się informacjami na temat niesfornych graczy sprawiających problemy.
Przy okazji nie zgubię ewentualnych Waszych wpisów/zgłoszeń, które wysyłacie mi na PW.
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
To ja jako pierwszy - zespół St Albans City nie zaakceptował zaproszeń na mecze w II LT (6 i 17 styczeń)
-
OKS Latające Ogórasy nie przyjmuje od dłuższego czasu a dzis z nim mialem grac.
-
Klub Gdański KS nadal nie przyjął zaproszenia, a gram z nim za tydzień.
-
Klub LZS Platan Staw dawno nie przyjmuje zaproszeń i nie odpowiada na pw.
-
Menadżer : zyniex13
Klub : OKS Latające OgórasyNie odpowiada na wiadomości PW dot. akceptacji MT w wyznaczonym terminie.
-
Klub BVB Piaski nie odpowiada na zaproszenia MT oraz wiadomości prywatne w grze.
-
Kluby: RKS HUWDU oraz Dreglin PRO nie przyjmują meczów oraz nie odpowiadają na wiadomości.
-
Nie wyszukuje mi klubu:"MKS Dynamo Elbląg" IV Liga - mecze miedzysezonowe
-
podbijam, moich zaproszen Dreglin PRO rowniez nie zaakceptowal (VB)
-
FC Zdzisławice nie przyjmuje zaproszeń
-
brak perspektyw na 2.02 oraz MKS Dynamo Elbląg na 9.02 nie zaakceptowali zaproszeń i nie odpowiedzieli na pw
-
brak perspektyw na 2.02 oraz MKS Dynamo Elbląg na 9.02 nie zaakceptowali zaproszeń i nie odpowiedzieli na pw
W moim przypadku tak samo (dot. IVB liga)
-
Nie moge wyszukac klubu 2137. Dotyczy VA Ligi
-
LT VIB - zespoły : Lech Poznań, RTS Zorza Świeligów, STAL ZAWADZKIE nie reagują na wysłane zaproszenia oraz wiadomości prywatne
-
Liga VIB Lech Poznań, STAL ZAWADZKIE nie przyjmują MT jak i nie odpowiadają na PW.
-
Liga VB klub Michałów nie przyjmuje zaproszeń i nie odpowiada na wiadomości
-
Studnia S Bydgoszcz - IVB - nie akceptował ani nie wysłał zaproszenia
-
Liga VIB Lech Poznań, STAL ZAWADZKIE nie przyjmują MT jak i nie odpowiadają na PW.
-
Rozgrywki LT PL - La "lokario" Liga - V sezon
Visa Pruszków nie przyjmuje zaproszeń i nie odpowiada na wiadomości z prośbą o akceptację.
-