Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
- 

- 
			Rybka147 schrieb:15.12.19
 NaleśnikiTeam nie przyjmuje zaproszenia, ogólnie nie jest możliwe wyszukanie menadżera.

Wysłałem zaproszenie jeszcze jak był w wyszukiwarce ale niestety nie doczekałem się akceptacji:/
- 
			Kret schrieb:Rybka147 schrieb:15.12.19
 NaleśnikiTeam nie przyjmuje zaproszenia, ogólnie nie jest możliwe wyszukanie menadżera.

Wysłałem zaproszenie jeszcze jak był w wyszukiwarce ale niestety nie doczekałem się akceptacji:/

Zespół jest nieaktywny, proszę w ostatni dzień, kiedy MT miałoby być zaakceptowane spojrzeć czy zespół "wrócił do żywych".

Jeśli nie, można szukać nowego rywala.
- 

- 

- 

- 

- 
			Kolejka 8 - 12.01.2020 FC Słupia Sulęczyno : KS Senior
 Klub KS Senior nie akceptuje zaproszeń i nie odpowiada na PW.

Edit 21:02 KS Senior wysłał właśnie zaproszenie na ten mecz, chyba nie odpuścił LT.Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von „Kez_“ () 
- 

- 
			Kez_ schrieb:Kolejka 8 - 12.01.2020 FC Słupia Sulęczyno : KS Senior
 Klub KS Senior nie akceptuje zaproszeń i nie odpowiada na PW.

Edit 21:02 KS Senior wysłał właśnie zaproszenie na ten mecz, chyba nie odpuścił LT.
 no u mnie nie zdarzyl. znalazlem innego przeciwnika
- 

- 

- 
			tornado1 schrieb:Polonia Przemyśl termin zajęty nie odpowiada na wiadomości szukam innego rywala

u mnie ta sama sytuacja
- 
			Kret schrieb:tornado1 schrieb:Polonia Przemyśl termin zajęty nie odpowiada na wiadomości szukam innego rywala

u mnie ta sama sytuacja

U mnie również to samo
- 
			KKamil schrieb:Rozgrywki LT PL - IVB liga - XI sezon

Brzozovia nie akceptuje zaproszenia na 06.01.20
 juz dawno minal termin na akceptacje tego zaproszenia. szukaj sobie innego przeciwnika
- 

- 

- 

- 

- 

- 

Teilen- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- 

Reddit 0 

-