Zapomniałes Dodać że najlepiej o tym Poinformować bo może się obrócić przeciwko niemu
Taki wpis tutaj mi wystarcza do przyznania w/o na Waszą korzyść:)
Nie musi być PW w grze ![]()
Zapomniałes Dodać że najlepiej o tym Poinformować bo może się obrócić przeciwko niemu
Taki wpis tutaj mi wystarcza do przyznania w/o na Waszą korzyść:)
Nie musi być PW w grze ![]()
Typ z KKS Konin dalej nie przyjmuje zaproszenia. Do meczu już mniej niż 3 tygodnie, więc szukam innego rywala na ten termin
Również kks Konin nie przyjął mam innego rywala
KKS Konin nie przyjmuje zaproszenia na 10.05 - zaczynam szukać przeciwnika
Fc Baca nie przyjmuje zapro na 16.05
Fc radwanice nie przyjmuje zaproszenia na 4 i 28 maja
mam juz ustalony mecz na 10 maja zamiast KKS Konin
niestety do tej pory nie ma odzewu to nie bede czekał i informacje podaję tu
na mecz z EC Baca tak samo juz szukam rywala na termin 16 maj by nie było potem problemów z WO
FC radwanice nie acc meczu na 09.05 napisałem wiadomość pv i nic
Zespół KKS KONIN nie zaakceptował zaproszenia na mecz otrzymał informacje o meczu w LT bez odzewu, termin akceptacji minął wczoraj także szukam kogoś żeby zagrać 24.05
Zespół fc radwanice pomimo PW oraz zaproszeń nie akcepował meczu na 24.05. Szukam innego rywala na ten termin (liga Vc)
Mój zespół: Gąbki Świdnica
Zbogiem, Huragan Humniska mimo wiadomości nie przyjmuje meczu na 9 mają w lidze 2
Kolejka 21 - 30.05.2020
Blue Tigers FC : Jägermeister
Termin na przyjęcie meczu minął, szukam innego rywala
Klub KKS KONIN jest już nieaktywny w grze. Proponuję, by z automatu z tym rywalem wpisywać walkower i jednocześnie móc szukać zastępczego przeciwnika na przypadający termin z tą drużyną
Klub KKS KONIN jest już nieaktywny w grze. Proponuję, by z automatu z tym rywalem wpisywać walkower i jednocześnie móc szukać zastępczego przeciwnika na przypadający termin z tą drużyną
Wystarczy poszukać - wszystko jest w regulaminie ![]()
Pkt 3.7.2.1 Nie ma obowiązku zgłaszania braku akceptacji ze strony przeciwnika, jeśli ten zostanie wykluczony z LT (ma co najmniej 6 w/o).
Pkt 3.13. Zespół, który w trakcie rozgrywek LT:
a. w pierwszej rundzie osiągnie 6 w/o lub symulacji, które wykluczą go z LT zostaje przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. Wszystkie rozegrane spotkania z zespołem zostają zweryfikowane jako w/o na korzyść przeciwników,
b. jeżeli w min. ostatnich 3 kolejkach I rundy oraz 3 pierwszych kolejkach zespół otrzyma w/o, które wykluczą z rozgrywek zastosowanie ma pkt 3.13.a.
Huragan Humniska nie przyjmuje meczu na 31.05. szukam innego rywala.
Asfalt 1,7 km Piaski nie przyjmuje zapro na mecz w dniu 28 maj
Kolejka 16 - 23.05.2020
Pro Gram : Twierdza_Wrocław
Kolejka 17 - 24.05.202
FC Brooklyn : Pro Gram
Obie druzyny terminy zajete.
Huragan Humniska nie przyjmuje meczu na 19.05. szukam innego rywala.
Klub fc radwanice nie akceptuje MT na 26.05.
II liga
25.05.2020
Huragan Humniska
brak odpowiedzi
Kolejka 21 - 30.05.2020
Blue Tigers FC : JägermeisterTermin na przyjęcie meczu minął, szukam innego rywala
Kolega zdążył przyjąć MT zanim znalazłem nowego rywala, więc mecz się odbędzie ![]()