Mobil uygulamaya alışmaya çalışıyorum
Sevket alişma süresi uzayacak gibi bizde
ben hiç alişamadim
Mobil uygulamaya alışmaya çalışıyorum
Sevket alişma süresi uzayacak gibi bizde
ben hiç alişamadim
Arkadaşlar herkese iyi forumlar
Konu açmadım fakat sizlere bir şey soracağım gerçekte olduğu gibi hazırlık maçlarında 3 ten fazla oyuncu değişikliği yapabilme gibi bir imkanımız olsa nasıl olur ?
Arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun
Birader, ben erdemli deyim. sen nerdesin?
Bu yazdığına bir anlam veremedim ben erdemlideyim sen nerdesin cevabını çözemedim ne demek istemissin
Boşver birader .
Madem boşver diyorsun ne diye bana adres verip adres istiyonki ?
İyi oyunlar iyi sohbetler arkadaşlar bu ne sessizlik
sert oynayana karşı dayanıklı oluyor
bana kalırsa antrenman verilen oyuncu sert oynuyordur
sonuçta şut verdiğimizde şut gücü artıyor sertlik verincede sertliği artar
Modaretör kardeşim, oyunda yeni bir anket başlatsana. Kim hangi takım taraftarı ? FB, GS,BJK, TS ve diğeleri ?
oraya dört yıldızlı bir takım taraftarı yazın ![]()
[Blockierte Grafik: https://i.pinimg.com/originals/2b/54/50/2b5450d887e03b1e7c8711cb17b6ea43.jpg]
[quote='Ahmet','https://board.playzo.de/index.php/Thre…031#post1104031']
oraya dört yıldızlı bir takım taraftarı yazın
![]()
![]()
. 4 yıdız FA-Zİ-A.
bunu mu demek istediniz ![]()
[Blockierte Grafik: https://pbs.twimg.com/media/DweECmwWkAAEDqm.jpg]
bana 40 m yatmış ben 52 hesaplamıştım bi kontrol edebilir misin
Menajer : F Turan
Arkadaşlar selam, oyuna yeniden başlayacak bir tanıdığınız var mı? Benim bir arkadasım gecen sene takım actıktan sonra yurtdışına cıkmıstı takımda bana kalmıştı, takımla ben ilgilendim şimdiye kadar ama yeter artık
içinde hatırı sayılır para ve kadro var.
@KUTLU
Memnuniyetle fakat takım sahibinin bir ricası var, takım adı ve menajer adının değiştirilmesini istiyor.Burada yönetici arkadaşların insiyatif almaları gerekiyor, oyuna oyuncu kazandırmak adına yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Bir de, içeride büyük para var, acaba bir kısmıyla bir turnuva veya etkinlik kursak daha mı makul olur diye düşünüyorum.
Ödül istiyorsunuz, geliyor bu sefer itiraz ediyorsunuz, o şekilde olmasın böyle olsun diyorsunuz. Kaldırıyorlar yine itiraz ediyorsunuz. Herkesi memnun etmek mümkün değil, yöneticiler ne yaparsa yapsın ama buraya yazılan yorumları çokta önemsemesin bence artık. Gereksiz çok fazla yorum geliyor ne yazık ki. Benim için değişen hiçbir şey yok ama güzel özetlenmiş durum, elimdeki kadrolar emekli olduktan sonra yeni kadro kuracak param yok.Dürüst olalım, yeniden para kazanıp yeni kadro kuracak hevesim ve iştahım da yok. Benim durumumda olan pek çok kimse vardır diye düşünüyorum ve bu insanları oyuna bağlayacak bir takım yeniliklere ihtiyaç var. Kazan-Kazan durumu.
Buraya ödül gelsin yazmıyorum ama gelmezse olacaklardan bahsediyorum sadece.
Şayet ödül gelir ve hala itiraz eden olursa rica ediyorum yönetici arkadaşlar bu konu hakkında alınganlık yapıp kaldıralım o zaman demesin.Ne karar çıkarsa o.
Sanırım kimse para kazanmak istemiyor
Direkt aklıma gelen ![]()
Para deyince nasıl üşüştünüz ama hepiniz
doğruya doğru forum canlandı ne zaman girsem bildirim var ![]()
Forum nasılsınız bakalım nasıl gidiyor oyun
Selamlar nazillispordan
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar olsun inşallah
güzel bir sistem adminim ![]()
Admin hem yazıyorum hem giriyorum hem de oyuncularımı pazara koyuyorum hemde genç oyincu yetiştiriyoruz tskler
Sizi farketmek için foruma girmeye bile gerek yok, çok çarpıcı makalelerinizle her türlü varlığınızı hissettiriyorsunuz ![]()