arda883/eurola----arda882/EfsAneee Geriiii DönDüüü
kardeşimle beraber oynuyoruz tabi o daha küçük az biraz yardım ediyorum çok anlamıyor 2 hesap ta önceden açılmıştı oyun kapanmadan önce kuzenimle oynuyorduk şimdi hesabın biri kardeşime kaldı
arda883/eurola----arda882/EfsAneee Geriiii DönDüüü
kardeşimle beraber oynuyoruz tabi o daha küçük az biraz yardım ediyorum çok anlamıyor 2 hesap ta önceden açılmıştı oyun kapanmadan önce kuzenimle oynuyorduk şimdi hesabın biri kardeşime kaldı
benim daha önceden hesabım vardı sildim şu an tek hesabım var
Takım adı: Köyceğiz Bld . Spor
Menejer adı: Hiroki kukuki
SoFuLaR F.C. benim takımım
FeNeRBaHçE CluB Abimin takımı.
(Galatasaray1993/Galatasaray.1993) kardeşimin takımı
(osmanyetik/Bergama Belediyespor) benim takımım
eğer bir problem olacaksa kardeşim takımını yeni açtı onu kapatalım
(Galatasaray1993/Galatasaray.1993) kardeşimin takımı
(osmanyetik/Bergama Belediyespor) benim takımımeğer bir problem olacaksa kardeşim takımını yeni açtı onu kapatalım
Hemen satis ![]()
(mstfa61-TONYA SPOR)
trstrc-TIRSITTIRAN SPOR
Ben eski oyuncuyum şifre istedim hata oldu sonrada yeni hesap açtım (trstrc) ama diğer hesabı deneyince şifreyi aldım ve mstfa61 ile oynamaya devam ediyorum. İsterseniz trstrc hesabını silin
kullanıcı adı ^mersinli^
takım adı: RakipNerde
farklı internet cafeden giriş yaptığım için bildirim vermekte yarar var izinliyken veya iş dışı hangi internet cafe yakınsa oraya giriyorum ne olur ne olmaz belki ordanda oynuyan vardır
Eski hesaplarim vardi hepsini bir kac haftadir sildim sadece tek hesabim var banlamayin ha ona gore
Selamun aleyküm kolay gelsin iyi oyunlar. Bende evden , işten ve cep telefonumdan giriyorum oyuna. tek bir hesabım var başka hiç bir hesap kullanmıyorum..
Kullanıcı Adı : AliÖzer1926
Takım Adı : S.S.C Napoli.
İyi oyunlar.
yenice66/ F.C. Chelsea (benim hesabım)
Fatihync/ FC.Manchester United (abimin hesabı)
ilk kayıt olurken farklı IP uzerinden kayit olduk ama aynı evde yasadigimiz icin ayni bilgisayardan girmek durumunda kaliyoruz. Aramizda hicbir hazirlik maci,para transferi vs.olmadi. Saygılarımızla...
Ben bugün Multi hesap bildirisi aldım.Ev arkadaşım da oynuyor ve dolayısıyla aynı ipden giriyoruz çoğu zaman.
Kiraaa. Ryuzaki
DALTONcuk. Yaylagücü
Maneger: SagopaKajmer Takım: [BursasporSK]
Manager: AdenSenol Takım: Fenerbahçe1907-
Fatihync / FC.Manchester United (kendi hesabım)
yenice66 / F.C. Chelsea (kardesimin hesabı)
Bu oyunu önceden de oynayan kişileriz. Fakat bu aynı ıp üzerinden hesap acmalar yüzünden hesaplarımız kapanmıştı. Şu an kardeşim ve ben farklı Ip üzerinden takımlarımızı açtık ve bağımsız şekilde oynuyorz fakat aynı evde olduğumuz için wifi üzerinden aynı ıp üzerinden girmek durumunda kalıyoruz.Lutfen artık hesap kapanmalar olmasın emek veriyoruz o kadar önerimizin dikkate alınacağından hic şüphemiz yoktur. Teşekkür ederiz... Saygılarımla...
Kullanıcı adı/takım adı
(kral54/FENERIUMKRAL)
(krals/FENERIUM KRAL)
(real5/ReaL BLue)
Bu hesapları kardeşim ben ve akrabamla kullanmaktayız. Ve çoğu zaman cafede arkadaşlarlada giriyoruz onların kullanıcı adlarını bilmiyorum bu yüzden ekleyemiyorum.
Bu link bilginiz olsun arkadaşlar
balkeslikaan10------fcbalkes
kazas----------------kazasfc
aynı ip den giriş yapıyoruz.
kardeşim ve benim takımlarımız. daha önceki yönetimede bildirim yapılmıştı. yeniden gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederiz..... iyi çalışmalar..
Hocam benim tek gerçek hesabım bu internet kafe yönetirken bir çok arkadasımla oynuyorduk. IP internet kafe oldugu için sorun olabilir mi ?
Şuan arkadaslarım oynamıyor kapatacaksanız o hesapları kapatın ben suan sadece bu hesaptayım.
İyi Oyunlar.
Manager Adı : sahilgenclik_03 Takım Adı : F.C. TrabzonSpor İş yerinden İnternet Cafeden cep telefonundan ve daha bir çok yerden oyuna bağlanıyorum. Oyunu 2008 den beri oynuyorum multi hesap yapmadığımı belirtmek istiyorum. İyi çalışmalar.
karadeniz. ---- Eintracht Braunschweig FC
Tek hesabımdır. Bilgisayar ve cep telefonundan giriyorum. Multi değilim
Kullanici adi:Whitewolf takim adi: BeyazKurt FC
Kullanici adi:Kingslayer takim adi:44_MaLaTyAsPoR_44
Abi kardes olarak kullaniyoruz alttaki benim aramizda transfer vs olmadi arkadas ekliyiz arada sim felanda yapiyoruz ayni wifi uzerinden giriyoruz hesaplarimizin kayit altina alinmasini rica ediyoruz