MULTİ İP BİLDİRİM BAŞLIĞI

• arda883/eurola----arda882/EfsAneee Geriiii DönDüüü

kardeşimle beraber oynuyoruz tabi o daha küçük az biraz yardım ediyorum çok anlamıyor 2 hesap ta önceden açılmıştı oyun kapanmadan önce kuzenimle oynuyorduk şimdi hesabın biri kardeşime kaldı

• (Galatasaray1993/Galatasaray.1993) kardeşimin takımı
    (osmanyetik/Bergama Belediyespor) benim takımım

eğer bir problem olacaksa kardeşim takımını yeni açtı onu kapatalım

• (mstfa61-TONYA SPOR)
    trstrc-TIRSITTIRAN SPOR

Ben eski oyuncuyum şifre istedim hata oldu sonrada yeni hesap açtım (trstrc) ama diğer hesabı deneyince şifreyi aldım ve mstfa61 ile oynamaya devam ediyorum. İsterseniz trstrc hesabını silin

• kullanıcı adı ^mersinli^
    takım adı: RakipNerde
    farklı internet cafeden giriş yaptığım için bildirim vermekte yarar var izinliyken veya iş dışı hangi internet cafe yakınsa oraya giriyorum ne olur ne olmaz belki ordanda oynuyan vardır

Menajer: ^mersinli^
    takım adı: RakipNerde
    futbolcup.net

• Selamun aleyküm kolay gelsin iyi oyunlar. Bende evden , işten ve cep telefonumdan giriyorum oyuna. tek bir hesabım var başka hiç bir hesap kullanmıyorum..

Kullanıcı Adı : AliÖzer1926
    Takım Adı : S.S.C Napoli.

İyi oyunlar.

• yenice66/ F.C. Chelsea (benim hesabım)
    Fatihync/ FC.Manchester United (abimin hesabı)
    ilk kayıt olurken farklı IP uzerinden kayit olduk ama aynı evde yasadigimiz icin ayni bilgisayardan girmek durumunda kaliyoruz. Aramizda hicbir hazirlik maci,para transferi vs.olmadi. Saygılarımızla...

Einmal editiert, zuletzt von yenice66 (7. Mai 2018 um 23:12)

• Fatihync / FC.Manchester United (kendi hesabım)
    yenice66 / F.C. Chelsea (kardesimin hesabı)
    Bu oyunu önceden de oynayan kişileriz. Fakat bu aynı ıp üzerinden hesap acmalar yüzünden hesaplarımız kapanmıştı. Şu an kardeşim ve ben farklı Ip üzerinden takımlarımızı açtık ve bağımsız şekilde oynuyorz fakat aynı evde olduğumuz için wifi üzerinden aynı ıp üzerinden girmek durumunda kalıyoruz.Lutfen artık hesap kapanmalar olmasın emek veriyoruz o kadar önerimizin dikkate alınacağından hic şüphemiz yoktur. Teşekkür ederiz... Saygılarımla...

• Kullanıcı adı/takım adı
    (kral54/FENERIUMKRAL)
    (krals/FENERIUM KRAL)
    (real5/ReaL BLue)
    Bu hesapları kardeşim ben ve akrabamla kullanmaktayız. Ve çoğu zaman cafede arkadaşlarlada giriyoruz onların kullanıcı adlarını bilmiyorum bu yüzden ekleyemiyorum.

• balkeslikaan10------fcbalkes
    kazas----------------kazasfc
    aynı ip den giriş yapıyoruz.
    kardeşim ve benim takımlarımız. daha önceki yönetimede bildirim yapılmıştı. yeniden gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederiz..... iyi çalışmalar..

• Hocam benim tek gerçek hesabım bu internet kafe yönetirken bir çok arkadasımla oynuyorduk. IP internet kafe oldugu için sorun olabilir mi ?
    Şuan arkadaslarım oynamıyor kapatacaksanız o hesapları kapatın ben suan sadece bu hesaptayım.

İyi Oyunlar.

• Manager Adı : sahilgenclik_03 Takım Adı : F.C. TrabzonSpor İş yerinden İnternet Cafeden cep telefonundan ve daha bir çok yerden oyuna bağlanıyorum. Oyunu 2008 den beri oynuyorum multi hesap yapmadığımı belirtmek istiyorum. İyi çalışmalar.

Einmal editiert, zuletzt von sahilgenclik_03 (8. Mai 2018 um 12:53)

• Kullanici adi:Whitewolf takim adi: BeyazKurt FC
    Kullanici adi:Kingslayer takim adi:44_MaLaTyAsPoR_44
    Abi kardes olarak kullaniyoruz alttaki benim aramizda transfer vs olmadi arkadas ekliyiz arada sim felanda yapiyoruz ayni wifi uzerinden giriyoruz hesaplarimizin kayit altina alinmasini rica ediyoruz