bırkez turnuvya katılanları ıkıncı kez turnuva kurasına almazsanız herkes en az bırkez turnuvaya katılmıs olur takı tum klan uyelerı bırkez katılana kadar. sonra tekrar herkes turnuva kurusana dahıl edılebılır. benımkı bır onerı..
Elit Menajerler Klanı
-
-
Hoşgeldin Harun

Hoş bulduk ömer
-
bırkez turnuvya katılanları ıkıncı kez turnuva kurasına almazsanız herkes en az bırkez turnuvaya katılmıs olur takı tum klan uyelerı bırkez katılana kadar. sonra tekrar herkes turnuva kurusana dahıl edılebılır. benımkı bır onerı..
2. turnuvamız ilk turnuva ile aynı tarihte başlayacağı için sorun yok

-
S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.
-
Aleykum selam
iyi haber bunlar 
-
turnuvaya çekilişi klan kayıtlıları arasındamı çekilecek yıoksa işim yazdırmaya gerek varmı
-
S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz.

-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz.

Seniz olmaz abi burası
ayrıca Herkese selamlar Klandaşlarım
nasılsınız nasıl gidiyor -
Seniz olmaz abi burası
nasılsınız nasıl gidiyorAllah razı olsun kardeşim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

-
Allah razı olsun kardeşim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Teşekkürler abi Allah razı olsun

-
-
Seniz olmaz abi burası
nasılsınız nasıl gidiyorAleyküm selam abi şükür sen nasılsn

-
Arkadaşlar selam. Hayırlı Akşamlar.
-
Ömer tebrik ederim 1-0 yenmişsin

-
Ömer kardeşimin takımı çok iyi maşallahı var. Tebrik ederim
-
Arkadaşlar selam. Hayırlı Akşamlar.
Aleykum selam hayırlı aksamlar
-
Barış 1991 senin takım ismimi bu hazırlık maçı gönderecektim takım bulunamıyor senin
-
Esercim okul, oyun nasıl gidiyor?
-
Esercim okul, oyun nasıl gidiyor?
Bir şekilde idare ediyorum ikisini de
sende nasıl gidiyor abi 
-
İş çok yoğun ve yorucu oluyor. Fırsat buldukça da siz gibi güzel insanlarla muhabbet ediyorum.
-