Suchergebnisse

Suchergebnisse 421-440 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Yok yav bigün lider bitiriyom ertesi gün 9 cu bigün hiçbişey gözükmüyo şimdi yine 9 sırada bitirdim yarın kısmetse lider bitiricem“ tmm kolay gelsin

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Bugün baktım fikstürü göremeyince herhalde atanıcam lige dedim şimdi baktım takım yine şampiyon bitirmiş koçum be yarın yine 9 bitiricem belli oldu“bari kupa veriyorlsrmi

• Benutzer-Avatarbild

Kırmızı kart hatası

Beitrag

Zitat von ysf.19: „kart görmemişti hiç ama kaç kere baktım 7-8 saatleri arasında .Saat gece 11 de baktım 78de kırmızı görmüş anlamış değilim :)İlginç“ skor da da hatta olluyor , ama yakin zamanda hattalar düzelecektir

• Benutzer-Avatarbild

turnuvadan cikartabilceni sanmiyorum öyle birsey hic olmadi sadece ban ile cezalandirilir.Zitat von ramazan: „2 hesapta adamın olabilir multi açmıştır adem abiye söyle belki turnuvadan çıkarta bilir“

• Benutzer-Avatarbild

oyun parası

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

aynen katiliorum bende dedim saten karsiyim diye benimde ne kadar paraya ihtuyscim varsa yinede olamsini asla istemem olsa da ben oynamam tadi kalmaz Zitat von evrenaldo: „Arkadaşlar oyun parası satılsaydı bu hazıra konmak gibi birşey olurdu 1 kimse oyuncu yetiştirmez 2 herkes süperligde olurdu Düşünsene amatöre yani başladın 5milyon aldın ligleri hiç kaybetmeden çıktın peki bu alamayanlara haksızlık olmazmı ozaman onlar bu oyunu oynamazlar nasılsa adamlar para alıyo hep onlar şampiyon olucak be…

• Benutzer-Avatarbild

Kırmızı kart hatası

Beitrag

arka arka ya sari alirsa da cezali olluor 3-4mac fln:)

• Benutzer-Avatarbild

devre arasinda son 2 mac oynamadan alman gerekior yoksa sezon sonu gelior mesela 13 mac sonra devre arasi ozaman 12mac oynanmadan alman gerekir ama sansin varsa 12macdan sonra saat 18-22 almanya saati ne kadar gelebilior ama cok zor bende almanya serverinde sadece birkere oldu

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tayfa1646: „yapmıcam bundan sonra da turnuvası batsın“ sansin varsa bska kimseye verme sifreyi turnuva günp gecince parani alirsin istersen yeni kurarsin

• Benutzer-Avatarbild

oyunda yetkisi olana söyle baksin bulunur onu birdaha almazin ama eskiden cok oldu böyle seyler birini aliorsun turnuvaya iyilik yapion o gidior sifreyi dvm verior böylelere iyilik yapmicaksin dostum Zitat von tayfa1646: „şifreyi vermiş oldugum hangi kişi ise şifreyi başka birine verdi bunca kişinin hakkını yedin elbet çıkar kim oldugun amatördeyim paraya oyuncuya ihtiyacım var de kendini acınacak hale düşür sadece 10 m için şu mübarek ayda kaç kişinin hakkını yiyorsun YAZIKLAR OLSUN“

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Umut-Melissa2012 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

bende de bisey yok

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Umut-Melissa2012 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

ibrahim abi whatsappde bana da at yazdim cevap yok xD bana ilk önce 100 at cünkü yarin evde yokum hic bugün yapmaya denim bitersem isterim 100 yine

• Benutzer-Avatarbild

bildime göre aracilik almanlarda yasak burda da yasakdir . eskiden yapiyorduk ama simdik yeni kuralar gelmisdir belki yani yöneticilere sormadan ypmayin sonra ban alirsiniz

• Benutzer-Avatarbild

Golcü FO Alınır (Alındı)

Umut-Melissa2012 - - Sohbet

Beitrag

yada arkadas üst liglerde ondan alamiorsundur

• Benutzer-Avatarbild

hiç oyuncum yok

Umut-Melissa2012 - - Oyuncu Arama

Beitrag

oyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer umut-melissa2012

• Benutzer-Avatarbild

oyuncu aranmaktadır

Umut-Melissa2012 - - Oyuncu Arama

Beitrag

oyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer umut-melissa2012

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu satılır

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

oyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer adim : Umut-Melissa2012

• Benutzer-Avatarbild

10 + yaş fark etmez

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

oyunda ismim Sv Wehrden menjer Umut-Melissa2012 ulacabilirsin:)

• Benutzer-Avatarbild

lig isimlerine katilliorum ama almanlarda da 8lig var yanlis bakmicsin sanirim Zitat von ramazan: „Zitat von legendAltnts: „Lig isminin farklı olması dillerin farklı olmasından dolayı türkçedeki karşılıklarını yazılmıştır“ yoo karşılığı değil hatta almanalarda toplam 7 lig var bizde 8 var“

• Benutzer-Avatarbild

aynen oyun kapanmadan böyle öneriler olmusdu almanya serverinde büyük yenilik olcak bu sene diyorlardi burda da ollur herhalde

• Benutzer-Avatarbild

oyun parası

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

kusurs bakmayin ama ben bu olaya karsiyim bizler hepimiz emegimizle simdike kadar para kazandik ben hic kredi bile kulanmadim simdike kadar ve bu böyle kalicak oyun parasi gelse yeni acan takim hemen zengin ollur hemen üst liglere cikar stadi bitiriri bu oyunun zevkini azaltir, yani ben ozaman oynamam oyunu. tadi kacar benim fikrim