Suchergebnisse
Suchergebnisse 421-440 von insgesamt 450.
-
Oyundaki Hatalar
BeitragZitat von evrenaldo: „Yok yav bigün lider bitiriyom ertesi gün 9 cu bigün hiçbişey gözükmüyo şimdi yine 9 sırada bitirdim yarın kısmetse lider bitiricem“ tmm kolay gelsin
-
Oyundaki Hatalar
BeitragZitat von evrenaldo: „Bugün baktım fikstürü göremeyince herhalde atanıcam lige dedim şimdi baktım takım yine şampiyon bitirmiş koçum be yarın yine 9 bitiricem belli oldu“bari kupa veriyorlsrmi
-
Kırmızı kart hatası
BeitragZitat von ysf.19: „kart görmemişti hiç ama kaç kere baktım 7-8 saatleri arasında .Saat gece 11 de baktım 78de kırmızı görmüş anlamış değilim :)İlginç“ skor da da hatta olluyor , ama yakin zamanda hattalar düzelecektir
-
oyun parası
Beitragaynen katiliorum bende dedim saten karsiyim diye benimde ne kadar paraya ihtuyscim varsa yinede olamsini asla istemem olsa da ben oynamam tadi kalmaz Zitat von evrenaldo: „Arkadaşlar oyun parası satılsaydı bu hazıra konmak gibi birşey olurdu 1 kimse oyuncu yetiştirmez 2 herkes süperligde olurdu Düşünsene amatöre yani başladın 5milyon aldın ligleri hiç kaybetmeden çıktın peki bu alamayanlara haksızlık olmazmı ozaman onlar bu oyunu oynamazlar nasılsa adamlar para alıyo hep onlar şampiyon olucak be…
-
Kırmızı kart hatası
Beitragarka arka ya sari alirsa da cezali olluor 3-4mac fln:)
-
oyunda yetkisi olana söyle baksin bulunur onu birdaha almazin ama eskiden cok oldu böyle seyler birini aliorsun turnuvaya iyilik yapion o gidior sifreyi dvm verior böylelere iyilik yapmicaksin dostum Zitat von tayfa1646: „şifreyi vermiş oldugum hangi kişi ise şifreyi başka birine verdi bunca kişinin hakkını yedin elbet çıkar kim oldugun amatördeyim paraya oyuncuya ihtiyacım var de kendini acınacak hale düşür sadece 10 m için şu mübarek ayda kaç kişinin hakkını yiyorsun YAZIKLAR OLSUN“
-
DUYURU
Beitragbende de bisey yok
-
DUYURU
Beitragibrahim abi whatsappde bana da at yazdim cevap yok xD bana ilk önce 100 at cünkü yarin evde yokum hic bugün yapmaya denim bitersem isterim 100 yine
-
bildime göre aracilik almanlarda yasak burda da yasakdir . eskiden yapiyorduk ama simdik yeni kuralar gelmisdir belki yani yöneticilere sormadan ypmayin sonra ban alirsiniz
-
Golcü FO Alınır (Alındı)
Beitragyada arkadas üst liglerde ondan alamiorsundur
-
hiç oyuncum yok
Beitragoyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer umut-melissa2012
-
oyuncu aranmaktadır
Beitragoyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer umut-melissa2012
-
Oyuncu satılır
Beitragoyundan ulacabilirsin Sv wehrden menejer adim : Umut-Melissa2012
-
10 + yaş fark etmez
Beitragoyunda ismim Sv Wehrden menjer Umut-Melissa2012 ulacabilirsin:)
-
Lig ödülleri
Beitragaynen oyun kapanmadan böyle öneriler olmusdu almanya serverinde büyük yenilik olcak bu sene diyorlardi burda da ollur herhalde
-
oyun parası
Beitragkusurs bakmayin ama ben bu olaya karsiyim bizler hepimiz emegimizle simdike kadar para kazandik ben hic kredi bile kulanmadim simdike kadar ve bu böyle kalicak oyun parasi gelse yeni acan takim hemen zengin ollur hemen üst liglere cikar stadi bitiriri bu oyunun zevkini azaltir, yani ben ozaman oynamam oyunu. tadi kacar benim fikrim