Kształt: Może być okrągłe lub takie jak ci będzie wygodniej wszystko spasować w całość
Barwy: biało-zielone
Tekst: Celtic Glasgow
Znak szczególny: czterolistna koniczyna Celticu
Informacje dodatkowe: Jak będzie możliwość to możesz dodać gdzieś napis you'll never walk alone, lub sam skórt YNWA
Logo na zamówienie
-
-
Oferuję możliwość wykonania logo do gry. Jedyne co musicie zrobić to napisać post według wzoru poniżej.
Code[b]Kształt: [/b] a'la C@fe Futbol [b]Barwy: [/b] żółto - niebieskie [b]Tekst: [/b] KS Dudys [b]Znak szczególny: [/b] i tu brak pomysłu - coś groźnego, gotowego do działania, pasujące do "let's do this marines" :D [b]Informacje dodatkowe: [/b]Liczę na twórczą wenę

-
Kształt: Może być okrągłe lub takie jak ci będzie wygodniej wszystko spasować w całość
Tekst: Celtic Glasgow
Znak szczególny: czterolistna koniczyna Celticu
Informacje dodatkowe: Jak będzie możliwość to możesz dodać gdzieś napis you'll never walk alone, lub sam skórt YNWA150x150 / 20x20
-
Dzięki

-
150x150 / 20x20
-
Kształt: Wg twojego uznania jak bedzie ci wygodniej, ale wg mnie kolo by dzialalo fajnie
Barwy: Niebiesko zolte
Tekst: ST ALBANS CITY
Znak szczególny:
Informacje dodatkowe:Dodanie roku zalozenia "Est 1908" i prosliblym aby czcionka nie byla zbyt nowoczesna(moze cos w tym styluchyna ze wymyslisz inna to nie bede mial nic przeciwko).
Z gory dziekuje, i przepraszam za specyficzne wymagania.
-
Kształt: dowolny
Barwy: żółto - czarne
Tekst: FC Danlight
Znak szczególny: Piorun
Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018Dziękuję bardzo

-
150x150 / 20x20
Dziękuję bardzo

-
Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD).
Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu
Dziękuje.
-
CodeKształt: Dowolny
Barwy: Dowolne
Tekst: Kanalarski Klub Sportowy
Znak szczególny: Piłka, Norek, Kanał
Informacje dodatkowe: brak -
Kształt: Wg twojego uznania jak bedzie ci wygodniej, ale wg mnie kolo by dzialalo fajnie
Barwy: Niebiesko zolte
Tekst: ST ALBANS CITY
Znak szczególny:
Informacje dodatkowe:Dodanie roku zalozenia "Est 1908" i prosliblym aby czcionka nie byla zbyt nowoczesna(moze cos w tym styluchyna ze wymyslisz inna to nie bede mial nic przeciwko).
Z gory dziekuje, i przepraszam za specyficzne wymagania.
150x150 / 20x20
Kształt: dowolny
Barwy: żółto - czarne
Tekst: FC Danlight
Znak szczególny: Piorun
Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018Dziękuję bardzo

150x150 / 20x20
Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD).
Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu
Dziękuje.
Trzeba albo szukać grafiki, która już nie ma tła, albo ją usunąć np. w Photoshopie.150x150 / 20x20
-
Witaj, logo jest świetne a wręcz fenomenalne

Pzdr.
-
Kształt: może być herb,tarcza.
Barwy: czerwono-czarne
Tekst: Newell's Old Boys
Znak szczególny: 6 gwiazdek
Informacje dodatkowe: data 2018Jeśli da się żeby to logo wyodrębnić z tła to byłoby super, żeby po dodaniu nie pokazywało białego lub czarnego tła.
Możesz na PW podesłać
Pozdrawiam Oldboy -
Kształty: tarcza, herb, byle fajnie pasowało, ufam Ci
Barwy: czerwono-biało-niebieskie
Tekst: The Karakans
Znak Szczególny: Piłka, korki, biała gwiazda
Informacje dodatkowe: data 2018,
Możesz coś wyrzucić z tego, byle to jakoś współgrało.
Pozdrawiam
Faza -
Kształt: coś na wzór herbu Realu Madryt
Barwy: biało-złoto-nibieskie
Tekst: Fútbol de Club BLANCO
Znak szczególny: złota korona
Informacje dodatkowe: na pewno rok założenia 2018 i możesz coś dodać od siebie, a pewnie bedzię to dobre
-
Kształt: herb Manchesteru United
Barwy: czerwono-biało-czarne
Tekst: Mistrz Czaniec
Znak szczególny: karty, piłka
Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018 -
Kształt: okrągłe
Barwy: Żółto-Biało-Czerwone
Tekst: FZGT (opcjonalnie)
Znak szczególny: Tur obrazek poniżej
Informacje dodatkowe: Jeżeli znajdziesz miejsce możesz dopisać "Chojnice" -
Siema ze względu na dziwne przepisy dot. herbów niestety logo które mi zrobiłeś nie zostanie mi zaakceptowane ze względu na prawa autorskie(4koniczyna). Proszę cię o nowe jak tylko znajdziesz czas:
Kształt: wpisz w google grafika "baltimore celtic" herb może być dosłownie taki sam
Tekst: Celtic Glagow
Znak szczególny: coś co nie zablokuje za prawa autorskie,mogą być jakieś pioruny,byki czy inne wynalazki
Informacje dodatkowe: jak wcisniesz to dopisz gdzies youll never walk alone lub sam skrót YNWA.z góry dzięki

-
Na tą chwilę zawieszam zamówienia, zarówno nowe jak i te ostatnie, do odwołania.
-
MRK-moje ogłoszenie już nieaktualne o logo.
Pozdrawiam -