• Oferuję możliwość wykonania logo do gry. Jedyne co musicie zrobić to napisać post według wzoru poniżej.

Code
    [b]Kształt: [/b] a'la C@fe Futbol
    [b]Barwy: [/b] żółto - niebieskie
    [b]Tekst: [/b] KS Dudys
    [b]Znak szczególny: [/b] i tu brak pomysłu - coś groźnego, gotowego do działania, pasujące do "let's do this marines" :D
    [b]Informacje dodatkowe: [/b]

Liczę na twórczą wenę :)

• Kształt: Wg twojego uznania jak bedzie ci wygodniej, ale wg mnie kolo by dzialalo fajnie
    Barwy: Niebiesko zolte
    Tekst: ST ALBANS CITY
    Znak szczególny:
    Informacje dodatkowe:Dodanie roku zalozenia "Est 1908" i prosliblym aby czcionka nie byla zbyt nowoczesna(moze cos w tym stylu chyna ze wymyslisz inna to nie bede mial nic przeciwko).

Z gory dziekuje, i przepraszam za specyficzne wymagania.

7 Mal editiert, zuletzt von Arsene (23. September 2018 um 00:08)

• Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD).
    Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu :)

Dziękuje.

2 Mal editiert, zuletzt von GL7 (23. September 2018 um 14:35)

• Kształt: Wg twojego uznania jak bedzie ci wygodniej, ale wg mnie kolo by dzialalo fajnie
    Barwy: Niebiesko zolte
    Tekst: ST ALBANS CITY
    Znak szczególny:
    Informacje dodatkowe:Dodanie roku zalozenia "Est 1908" i prosliblym aby czcionka nie byla zbyt nowoczesna(moze cos w tym stylu chyna ze wymyslisz inna to nie bede mial nic przeciwko).

Z gory dziekuje, i przepraszam za specyficzne wymagania.

150x150 / 20x20

Kształt: dowolny
    Barwy: żółto - czarne
    Tekst: FC Danlight
    Znak szczególny: Piorun
    Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018

Dziękuję bardzo :)

150x150 / 20x20

Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD).
    Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu :)

Dziękuje.

Trzeba albo szukać grafiki, która już nie ma tła, albo ją usunąć np. w Photoshopie.

150x150 / 20x20

• Kształt: może być herb,tarcza.
    Barwy: czerwono-czarne
    Tekst: Newell's Old Boys
    Znak szczególny: 6 gwiazdek
    Informacje dodatkowe: data 2018

Jeśli da się żeby to logo wyodrębnić z tła to byłoby super, żeby po dodaniu nie pokazywało białego lub czarnego tła.
    Możesz na PW podesłać
    Pozdrawiam Oldboy

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
    Grafika - dzelen :thumbup:

• Kształty: tarcza, herb, byle fajnie pasowało, ufam Ci :D
    Barwy: czerwono-biało-niebieskie
    Tekst: The Karakans
    Znak Szczególny: Piłka, korki, biała gwiazda
    Informacje dodatkowe: data 2018,
    Możesz coś wyrzucić z tego, byle to jakoś współgrało.
    Pozdrawiam
    Faza

THE KARAKANS
    WDFC

• Kształt: coś na wzór herbu Realu Madryt
    Barwy: biało-złoto-nibieskie
    Tekst: Fútbol de Club BLANCO
    Znak szczególny: złota korona
    Informacje dodatkowe: na pewno rok założenia 2018 i możesz coś dodać od siebie, a pewnie bedzię to dobre ;)

• Kształt: herb Manchesteru United
    Barwy: czerwono-biało-czarne
    Tekst: Mistrz Czaniec
    Znak szczególny: karty, piłka
    Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018

• Siema ze względu na dziwne przepisy dot. herbów niestety logo które mi zrobiłeś nie zostanie mi zaakceptowane ze względu na prawa autorskie(4koniczyna). Proszę cię o nowe jak tylko znajdziesz czas:

Kształt: wpisz w google grafika "baltimore celtic" herb może być dosłownie taki sam
    Barwy: biało-zielone
    Tekst: Celtic Glagow
    Znak szczególny: coś co nie zablokuje za prawa autorskie,mogą być jakieś pioruny,byki czy inne wynalazki
    Informacje dodatkowe: jak wcisniesz to dopisz gdzies youll never walk alone lub sam skrót YNWA.

z góry dzięki :)

=